19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTâlharie lânga gara

Tâlharie lânga gara

Un barbat a fost tâlharit de o banda de doi barbati si doua femei, carora le daruise deja cu gentilete câteva zeci de lei, sa aiba de tigari.


Politistii craioveni de la Sectia 4 au reusit sa-i depisteze pe cei patru autori ai unei tâlharii produse in noaptea de 18 spre 19 martie, in urma careia un barbat a fost deposedat prin violenta de 4.500 de lei si un telefon mobil performant.


Agatat pentru o tigara


Totul a inceput in seara de 18 martie, in jurul orei 21.30, când craioveanul Victor G., de 47 de ani, a plecat la cumparaturi la magazinele din vecinatatea Garii Craiova. In fata magazinului Supermetal a fost „agatat“ de doua tinere, care i-au cerut mai intâi o tigara. Barbatul le-a spus ca nu fumeaza, insa le-a dat zece lei sa-si cumpere tigari. Vazându-l ca are multi bani la el, tinerele au intrat cu el in vorba si l-au oprit sa discute putin cu ele pe o banca. Au vrut chiar sa faca schimb de numere de telefon mobil, insa una dintre companioane a sustinut ca nu mai are credit pe cartela. Asa ca Victor, gentilom, i-a mai dat inca 20 de lei sa-si incarce cartela.


Dând sa plece, barbatul a fost insotit o bucata de drum de una dintre fete. La un moment dat, pe o alee dintre blocurile invecinate mesageriei garii le-a aparut din fata un individ, care le-a cerut o tigara. In acelasi moment, altul a venit pe la spate si l-a apucat de gât pe Victor G., strângându-l pâna l-a lasat fara cunostinta. Apoi l-a deposedat de toti banii din buzunare – vreo 4.500 de lei – si de telefonul Nokia, facându-se nevazuti in intuneric.


Doi arestati


Sesizati de victima, politistii de la Sectia 4 au inceput imediat cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor tâlhariei. Pe 26 martie, toti cei patru membri ai bandei de tâlhari au fost retinuti pe baza de ordonanta emisa de procuror. Este vorba despre Laurentiu Viorel Fieraru, zis Chinezu, de 27 de ani, Eugenia Costinela Neagoe, zisa Gica, de 33 de ani (sora lui Chinezu), ambii din Craiova, Nicolae Sardaru (concubinul Gicai), zis Meca, de 21 de ani, din Calafat, si minora Elena T., zisa Lela, de 16 ani, din Drobeta Turnu Severin. In ziua urmatoare, la propunerea procurorilor, Chinezu si Meca au fost arestati pentru 29 de zile prin mandat emis de Judecatoria Craiova. Pentru fapta lor, incadrata ca tâlharie in forma agravata, autorii risca intre sapte si 20 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII