16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCinci sute de mii si doua orgasme

Cinci sute de mii si doua orgasme

Maria Stirba (pe numele de scena) este veterana intre „fetitele“ de la pod. Virsta destul de inaintata – comparativ cu floricelele de 17 ani, presarate la nimereala pe marginea podului, dar si vechimea de peste zece ani la locul de munca i-au asigurat, in timp, renumele incontestabil de „regina“ a placerilor ieftine, trintite pe banchetele tirurilor. Si pare ca nimic nu-i mai poate „stirbi“ faima de care se bucura. Nici macar lipsa dintelui din fata, care, zice tot poporul de soferi opriti in trafic pentru oarece necesitati, ii da un farmec aparte… Iar lor, satisfactii in plus.


Am gasit-o la datorie, pe terasa „Iedera“, ascunsa privirilor neavenite. Desi era trecut de prinz, Maria abia venise la lucru, de o jumatate de ora. Ca in orice birou care se respecta, isi incepea programul, evident, cu o cafea si un suc.


„De incalzire“, ride timid si … stirb Maria. „Acu’ veni, trebuie sa-mi fac intrarea. Si pina pica vreun client, n-am ce face“.


Venise cu taxiul, din Brazda, unde sta cu chirie, cu baiatul ei.


„E intr-a saptea, are ore dupa-masa“, a explicat Maria unul dintre motivele pentru care incepe programul abia dupa ora 12.00. „Plecam impreuna. Si ma intorc pina vine el de la scoala. La lucru oricum nu stau mai mult de cinci-sase ore. Nici nu sint clienti sa stau mai mult“, a explicat femeia si celalalt motiv.


Orar de scoala la Pod


Dar nu se plinge de program. Dimpotriva, ii convine de minune, desi citeva ore in plus i-ar mari considerabil veniturile.


„Stau acasa numai cind e si el. Sa-i gatesc, sa-i spal, sa-l ajut la lectii. Cit sta la scoala, vin si eu la munca. Sapte-opt sute de mii pe zi, cam atit. O cafea, un suc, taxiul dus-intors, tigarile, mai ramin vreo sase sute si asta in perioadele bune. La cinci zile lucratoare – simbata si duminica nu prea vin, ca nu sint clienti – nu pot spune ca fac nu stiu ce bani. Cu copilul la scoala, se duc o gramada pe carti, caiete, haine. Si la mincare niciodata nu ma zgircesc. Imi place sa gatesc ce e mai bun pentru el. Si pentru mine, ca destul am dus-o greu…“, isi intoarce Maria privirea, cind simte ca ochii ii joaca feste. Loveste des sticla de suc, incercind sa-si potoleasca emotiile. „La dracu, imi intra fumu’-n ochi…“


Pina acum zece ani, Maria C. a fost nevasta pe undeva, prin Banat. Dupa zece clase la Agricola, s-a maritat. A muncit, a avut grija de casa, ca orice femeie. Si tot ca altele a mincat bataie de la barbat. A facut un copil, crezind ca lucrurile se vor schimba. Numai ca tirziu, abia cind baiatul incepuse sa creasca, si-a dat seama ca viata nu trebuia sa fie asa. Ca putea ea sa-si aleaga soarta, nu soarta pe ea.


„Mincam bataie din zori pina in noapte. Ma nenorocea. Aveam zile cind nici nu puteam sa misc. Turna apa fiarta pe mine, pentru ca cica nu faceam treaba…“, isi aminteste Maria anii de casnicie. „Intr-o zi m-am hotarit: am luat copilul si am venit la Craiova. Acum zece ani. Si am venit aici, la pod, sa pot sa traiesc cu copilul meu…“


De sapte ani, Liviu tot o vrea


De atunci, a cunoscut peste 100 de barbati. Nu-i tine minte pe toti si nici nu vrea. S-a invatat sa se foloseasca de ei ca de oricare alta sursa de bani. Nu vrea sa se implice intr-o alta relatie, si-a pierdut increderea in rasa barbateasca. Asta nu o impiedica totusi sa-si aleaga clientii in functie de citeva criterii ale ei.


„Imi plac asa, facuti, inalti, nu prichindei de doi bani si taranoi. Sa miroasa frumos, sa fie imbracati bine, la costum imi place cel mai mult. Si sa se poarte frumos, manierat… Trei sute e tariful, dar ma orientez dupa cum arata: daca e scirtar, mai negociem“.


Chiar daca oferta nu a fost intotdeauna pe masura dorintei, barbatii pe care i-a satisfacut Maria Stirba zece ani s-au intors, si nu o data. Unul chiar sapte ani la rind.


„Liviu il cheama. L-am remarcat de prima data. Si lui i-a placut de mine, altfel n-ar fi venit saptamina de saptamina, sapte ani la rind“.


Poate o iubeste. Poate si ea il iubeste. Maria nu vrea insa nici macar sa afle raspunsurile. Cum nu vrea nici sa stie mai multe despre clientul fidel: nici daca e insurat, nici de unde e, nici macar numele de familie. Ii e suficient ca-l vede la saptamina. Si ca-si primeste banii dupa partida de sex.


„Il taxez ca pe oricare, cum altfel? Pina la urma, pentru asta vine, nu?“, zimbeste, cu buzele tremurind peste gaura din fata.


A ramas stirba cind a venit la Pod


Experienta a invatat-o ca nu trebuie sa fie sentimentala. Cu nimeni, in afara de copil.


„E singurul care conteaza“, spune Maria, serioasa, cu sticla nemiscata in mina. Cu toata dragostea pe care i-o arata baiatului ei, niciodata nu a putut insa sa-i spuna adevarul despre ea.


„Banuieste, sint sigura, dar nu am curaj sa vorbesc cu el“, isi intoarce iar capul, de fum. „Probabil cind o sa mai creasca. Oricum, as vrea sa fiu eu aceea care sa-i dau sfaturi, atunci cind isi va incepe viata sexuala. Slava Domnului, am ce sa-i spun…“


Tot pentru baiat, Maria se gindeste si la perspective. Va trebui sa se lase, la un moment dat.


„Am o verisoara in Italia si patronul ei a vazut poza mea. A zis ca daca-mi pun dintele, sa ma duc acolo, cu copilul, ca se-nsoara cu mine. Nu stiu, ma mai gindesc, am timp. De zece ani nu mai am dintele, l-am rupt chiar la inceputul meseriei, intr-o bucata de piine. Dar nu ma deranjeaza, iar clientii mi-au facut si complimente. Poate mi l-as pune, la o adica, daca nu mi-ar fi frica de injectii…“, a spus femeia.


Bucuriile unei constiinte curate!


Pina sa apuce drumul Italiei, trebuie sa aiba grija de ziua de miine. Iar programul pe care si l-a facut ii permite chiar sa se rasfete singura.


„Ma trezesc pe la noua-zece, fac un dus, apoi pun masa pentru mine si baiat. Mai fac una, alta, curatenie, spalat, gatit. Inca un dus si incep sa ma imbrac. Niciodata la fel ca in ziua trecuta, intotdeauna cu lenjeria curata! Iau taxiul, vin. Pe la ora 5.00 plec, tot cu taxiul. Ma schimb si dau drumul la cada. Asta e cea mai mare placere a mea, sa fac baie. N-as mai iesi de acolo!“, recunoaste Maria una dintre pasiunile vietii ei. „Mincam si dupa aia stam la televizor. Am doua-trei telenovele preferate, pe care le urmaresc. Spre miezul noptii dau pe ETNO, unde mai aud muzica banateana, ca in tinerete“.


Adoarme, cu bilantul pe plus: cinci-sase sute de mii pusi la pusculita, doua orgasme in patru ore si constiinta impacata:


„Fac numai sex normal, sa nu spurc copilul!“, a declarat Maria, trecind o buza peste alta, sa-si intinda rujul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU