19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBanii dumneavoastră, prioritatea noastră!

Banii dumneavoastră, prioritatea noastră!

 Avem o experiență în domeniul creanțelor de 15 ani care ne recomanda ca market-maker în acest domeniu nou de valorificare a creanțelor

  Criza financiara apărută și în Romania a condus, printre altele și la creșterea volumului creditelor neperformante înregistrate de bănci. Un raport al Băncii Mondiale estimează ca la sfârsitul acestui an creditele neperformante ar putea ajunge la 43 miliarde de lei respectiv 9% din Produsul Intern Brut.

  Apare astfel necesitatea ca aceste credite sa fie recuperate cât mai rapid și, pe cât posibil, cu costuri minime.

  Bursa de Creanțe SMC S.A. Bucuresti este o companie privată de interes public inființată pentru reglarea și închiderea circuitelor financiare de tip ”creanță-debit”. Putem deveni, cu un singur ”clic” partenerul dvs. de contract, pentru una din urmatoarele situații:
  1.Aveți o creanță de încasat de la un debitor rau-platnic,fie o companie cu capital privat, fie de stat, timpul trece, încasarea creanței v-ar ajuta enorm din punct de vedere financiar, și toate demersurile dvs, au rămas fara rezultat. Bursa va oferă solutia incasării, pe care o puteți avea doar prin semnarea unui contract!
  2.Aveți inregistrat un debit restant, neonorat, de valoare mare, fie catre o banca comercială, fie o companie cu capital privat sau de stat și doriți ca presiunea psihica exercitată de acest creditor să fie preluată în integralitatea ei de catre Bursa? Administrarea debitului dvs. neachitat, restructurarea acestuia, cumpărarea de catre bursa a creanței deținute de creditorul dvs. în condiții extrem de avantajoase pentru dvs., sau chiar compensarea debitului dvs. cu o creanța din portofoliul Bursei, toate acestea pot fi rapid accesate prin semnarea unui contract. Nu ezitati!
  3.Ați avut o companie puternică cu rulaj impresionant, cifra de afaceri ce punea pe gînduri concurența, însă criza economico-financiară profundă prin care trecem cu toții v-a afectat financiar. Că aveți un disconfort finanaciar, ori vă inregistrați cu o incapacitate temporară de plată, oricum trebuie sa evitați cu orice preț spectrul insolvenței și al falimentului!

Printr-un contract de administrare, management, consultanță și reprezentare, Bursa va oferă soluția care vă permite să evitați tot ce este mai puțin plăcut în evoluția unei firme în aceste condiții.

BURSA  ROMÂNĂ  DE CREANȚE oferă cele mai avantajoase costuri de pe piață.

BURSA ROMÂNĂ DE CREANȚE  dispune de personal propriu de specialitate si de colaboratori cu inaltă pregatire si experiența indelungată în domeniile juridic, bancar si de gestionare a creanțelor si creditelor neperformante.
  Dacă doriți să aveți alaturi de dvs. un partener competent si discret in activitatea de valorificare a creanțelor pe baze STRICT ECONOMICO-FINANCIARE SI JURIDICE A CREDITELOR NEPERFORMANTE SAU A DEBITELOR RESTANTE NEÂNCASATE, aflate in portofoliu, nu ezitați să apelați la BURSA ROMÂNĂ DE CREANȚE valorificindu-va în cel mai scurt timp posibil al oricărei  creanțe în general si in special al creditelor restante si neperformante, ori a debitelor restante, neâncasate aflate in portofoliul Băncilor Comerciale, dar și in al societătăților de leasing, al marilor furnizori de utilități și servicii publice, IFN-uri, SIF-uri, SSIF-uri entități si autorități administrative și/sau financiare.
 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS