15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTransferul de date între computere prin PCmover

Transferul de date între computere prin PCmover

PCmover este un soft creat de firma germană Avanquest pentru a facilita transferul datelor de pe un computer vechi pe unul nou, informează www.smartnews.ro. Programul utilizează un cablu USB 2.0, chiar dacă unul dintre computere este foarte vechi. Interesant este că softul funcţionează chiar şi cu PC-uri care utilizează procesoare 486. Condiţia este ca pe computerul pe care se transferă datele să fie instalată o versiune mai recentă de Windows, dar nu neapărat Vista, iar acesta să fie mai nou. Pentru a se putea efectua transferul, software-ul, care costă în jur de 50 de euro, trebuie să fie copiat pe ambele calculatoare. Programele antivirus şi anti-spyware nu sunt însă transferate. Nici alte fişiere şi programe care intră sub incidenţa legilor copyright.

Check Point VPN-1 Power cu CoreXL îmbunătăţeşte procesoarele off-the-shelf multi-core

CoreXL extinde securitatea dovedită a VPN-1 Power către noi standarde de viteză şi securitate pentru reţelele corporate de astăzi, informează site-ul www.smartnews.ro. A fost creat special pentru a îmbunătăţi arhitecturile open multi-core cum ar fi Quad-Core Intel Xeon Processor 5300 Series, VPN-1 Power cu CoreXL, şi este primul gateway de securitate pentru reţea care permite administratorilor să obţină performanţă la nivelul centrului de date. În acelaşi timp, activează prevenirea accesului neautorizat cu un profil de securitate strict pentru a proteja împotriva ameninţărilor la nivelul aplicaţiei. Cererea pentru soluţii de securitate de înaltă performanţă capabile să păstreze reţelele sigure împotriva viruşilor şi vulnerabilităţilor aplicaţiei, fără diminuarea performanţei, a provenit din adoptarea aplicaţiilor avansate bandwidth-intensive, cum ar fi soluţiile de colaborare VoIP, streaming video real-time, precum şi adaptarea previzibilă la reţelele ethernet de 10 gigabits pe secundă. „Combinarea softului de securitate cu sistemele open care folosesc procesoarele generale permite clienţilor să beneficieze de îmbunătăţirile rapide ale performanţei de la liderul mondial în software“, a declarat Dorit Dor, vicepreşedinte la Check Point Software Technologies. „VPN-1 Power cu CoreXL care foloseşte arhitecturi open multi-core oferă flexibilitatea necesară noilor aplicaţii şi ameninţări, iar în acelaşi timp menţine un nivel ridicat şi predictibil de performanţă. Este singura soluţie de securitate de pe piaţă care poate îmbunătăţi complet beneficiile performanţei de la arhitecturile multi-core“, a mai spus Dor.
Tehnologia CoreXL măsoară linearitatea performanţei folosind tehnologiile patentate sharing multi-core. Împreună cu arhitectura performanţei open de la Check Point, creată pentru inspecţia securităţii la viteză mare, VPN-1 Power cu CoreXL sporeşte securitatea împărţind dinamic responsabilităţile de inspectare a acesteia între toate nodurile pe un procesor multi-core. Fiecare nod foloseşte independent VPN-1 pentru a oferi o inspectare a securităţii mai rapidă şi completă. Acest lucru ajută clienţii să menţină un nivel al performanţei predictibil când apar noile ameninţări în comparaţie cu sistemele pe bază de ASIC, care blochează clienţii în ciclurile de refresh hardware ce nu se aliniază la business-ul în dezvoltare sau la necesităţile de reţele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS