19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUltima zi pentru impozite reduse

Ultima zi pentru impozite reduse

Ieri, sute de craioveni s-au prezentat la Directia Impozite si Taxe a Primariei Craiova pentru a-si achita integral sumele aferente impozitului pe cladire si pe teren, dar si pentru mijloacele de transport. Numarul mare de craioveni prezenti la ghiseele directiei sa achite impozitul se datoreaza faptului ca astazi e ultima zi in care, pentru plata integrala a datoriei catre municipalitate, acestia beneficiaza de o reducere de 10%.


„Lucram la capacitate maxima, cu zece ghisee, pâna la ora 18.00. Pentru a nu aparea conflicte, de luni am renuntat chiar si la pauza tehnica (necesara salvarii informatiilor in baza de date) dintre 12.00-13.00. Cu toate ca s-au facut plati din 9 ianuarie si s-a lucrat si sâmbata, toata lumea lasa pe ultimele zile. Astazi, valoare incasarilor va depasi pragul de trei miliarde de lei“, a declarat Eugen Calinoiu, directorul adjunct al Directiei Impozite si Taxe a Primariei Craiova.


In penultima zi in care plata integrala a impozitului aducea reduceri, contribuabilii au asteptat aproximativ 30 de minute pentru a-si achita datoriile catre primarie. La rând stateau insa si persoane care aveau si alte probleme. „Am venit abia astazi pentru ca acum am facut rost de bani. Vreau insa sa platesc impozitul numai pe jumatate de an“, a spus una dintre persoanele care asteptau ieri la unul dintre ghiseele directiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS