19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAdio, consiliu local!

Adio, consiliu local!

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (foto), le-a mulţumit ieri consilierilor locali pentru întreaga lor activitate din acest mandat, dând de înţeles că nu va mai convoca nici o şedinţă a legislativului craiovean până la alegerile locale ca să nu mai dea ochii cu consilierii.
Chestionat în legătură cu şedinţa extraordinară de săptămâna trecută a Consiliului Local Craiova, boicotată de consilieri pentru că a lipsit tocmai primarul, care o convocase, Solomon a declarat în conferinţa de presă de ieri că nu va mai apărea în faţa consilierilor în acest mandat: „Eu le cer respect consilierilor între instituţii. Au fost aleşi pe o listă cu Solomon în frunte. Cât timp ei nu vor respecta instituţia primarului, nici eu nu respect consiliul local! Respect Craiova, dar nu pe unii care au avut în consiliul local o prestaţie vai mama lor!“.
Deşi nu a vrut să răspundă în mod direct dacă va mai convoca sau nu consiliul local înainte de alegerile din 10 iunie, primarul a fost suficient de clar când le-a mulţumit consilierilor pentru ceea ce au făcut până acum.
„Convocarea consiliului este treaba mea. Ce şedinţe să mai fie? Ce să mai discutăm? Eu nu mai am nici un proiect să-l dezbat cu ei, nimic nu-i urgent! Ce voi face, dacă mai ţin sau nu mai ţin şedinţe, voi vedea… Nici măcar poza de final nu mai vreau s-o fac cu ei. Deci, şi-au încheiat mandatul, le mulţumesc pentru ce au făcut, atât cât au făcut!“, a declarat primarul Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS