Grant Sala, District Cafe și District 12, cocteilul perfect al vieții urbane craiovene

foto grant sala district

Grant Sala, District Cafe și District 12, trei nume cu rezonanță în viața urbană a Craiovei, s-au numărat printre participanții la cea de-a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, desfășurat concomitent cu prima ediție a evenimentului HORECA Expo Oltenia – expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, în perioada 10-12 martie, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova. Managerii celor trei localuri, Iosefina Marichescu şi Claudiu Ungureanu, au dorit să ia pulsul orașului și într-o altă manieră și să se întâlnească, într-o ambianță diferită, cu craiovenii, pentru care au pregătit o serie de noutăți. Dacă Grant Sala este unul dintre cele mai prestigioase nume când vine vorba despre saloane de evenimente, cu tradiție în găzduirea de nunți, evenimente, dar și conferințe sau întâlniri de afaceri, District Cafe și District 12 au apărut ceva mai recent în peisajul cafenelelor și barurilor din Craiova, aducând un suflu proaspăt în zona de entertainment și socializare.

Singurul Wine Bar din Craiova

District 12, situat în Centrul Vechi, pe strada Olteț, la nr. 18, este singurul local din Craiova cu destinație Wine Bar. Localul are listate în meniu mai mult de zece crame din România și continuă să listeze exclusiv crame de vinuri autohtone. Printre acestea se numără: Corcova, SERVE, Budureasca, Avincis, Davino, Cramele Recaș, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Liliac, Purcari, dar și altele. Săptămânal, la District 12, pasionații de vinuri, dar și cei care abia încep să se familiarizeze, prin degustări, cu secretele acestei licori, sunt așteptați la serile dedicate degustărilor. Fiecare săptămână aduce o nouă cramă în prim-plan. Sub sloganul „Quality is our signature! Once district 12, always district 12!“, cei care au dat viață localului își propun să le ofere craiovenilor o alternativă la socializarea clasică, prin oferirea unei tematici care să adune la un loc oameni pasionați de un lucru comun.
Pe strada Știrbei Vodă, la numărul 7, regăsim District Cafe și Grant Sala. District Cafe, spun administratorii localului, reprezintă o evoluție firească a cafenelelor în mileniul al treilea. Muzica bună, ambianța plăcută, serviciile de calitate și bunul-gust prin excelență sunt emblema localului. Remixul, marca Grant Sala, adaugă note specifice vieții de noapte unui local al cărui cel mai de preț bun îl reprezintă momentele alături de prieteni. „Poveștile District Cafe sunt motivul pentru care am pornit pe acest drum, bătătorit și totuși atât de misterios“, mărturisesc oamenii din spatele acestui nume, aceiași care au creat, pentru evenimente cu adevărat speciale, Grant Sala, un loc unic, cu o atmosferă de vis. „Ne place să spunem că la Grant Sala evenimentele își găsesc povestea. Un loc unic și o echipă profesionistă și prietenoasă, cu  experiență, reușesc să transforme fiecare eveniment într-un motiv de bucurie și de mândrie. Toate serviciile  sunt personalizate și  acordăm o atenție extraordinară detaliilor.“ Ambianța deosebită, rafinamentul amenajării, poziția localului, serviciile de înaltă clasă, toate contribuie la crearea evenimentului perfect. Pachetele Grant Sala sunt personalizate, în concordanță cu cerințele invitaților, și sunt asigurate și servicii suplimentare.
După acumularea unei experiențe temeinice în domeniul HORECA, nu este de mirare că cele trei localuri se numără printre alegerile favorite ale craiovenilor. District 12, District Cafe și Grant Sala sunt un cocteil perfect pentru viața socială craioveană, fiecare având propria personalitate, dar și un fir comun, constând în bunul gust și în profesionalism.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 26 iulie 2017

Actualitate

» Lucrări pe Autostrada A1 Deva – Nădlac
» Diplome fără studii pentru studenţii străini
» Italia: Grevă naţională în transportul aerian

Interviu

» Prof. univ. dr. Horia Sîrbu, şeful Clinicii de Chirurgie Toracică de la Spitalul Erlangen, Germania: „Spitalele din România ar trebui curățate“

Publireportaj

» INOVAREA ACTIVITĂŢII IND POWER SOLUTION SRL

Dolj

» Traficanți de migranți, reținuți de procurorii DIICOT
» Străzi ca după bombardament în Dăbuleni
» Cum poți găsi un instructor canin autorizat
» Povestea șoferului care conduce mai mult băut decât treaz
» Vin banii pentru drumurile de la Craiova, constructorii lipsesc
» Water Park-ul Craiovei se pregătește și la exterior
» O locomotivă a luat foc în Halta de la Cârcea

Gorj

» 120 de ani de la naşterea pictorului gorjean Iosif Keber
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Precipitaţiile şi o viitură au afectat şantierul podului de la Turcineşti

Mehedinţi

» Mehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune discală cu deşeuri feroase

Sport

» Box: Craioveanul Daniel Dumitru a cucerit titlul european
» Pandurii și-au aflat programul din Liga a II-a
» Alb-albaștrii vor să-și câștige respectul cu AC Milan
» Fotbal / Liga Campionilor – turul trei preliminar, prima manșă

Educatie

» 516 elevi doljeni vor primi tichete valorice pentru achiziţionarea de calculatoare
» Olimpicii cu premii naţionale şi internaţionale vor fi recompensaţi de CJ Gorj
» Un candidat la titularizare a luat după contestaţie 4,55, de la 7,40
» Înscrierile la facultăţile Universităţii din Craiova, pe ultima sută de metri

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Opinii

» Neînţelegeri tot mai dese între Mihai Tudose şi Liviu Dragnea pe măsurile economice şi numirile în instituţii-cheie

Top