6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCăldură întreaga viaţă cu o singură investiţie

Căldură întreaga viaţă cu o singură investiţie

Vrei să îți redecorezi livingul și ai in plan și construirea unui semineu, dar nu știi ce să alegi?  Apelează la specialiști, ei îți vor da cele mai bune sfaturi. Înainte de a-ți construi un semineu pe lemne este necesar să ai câteva informații esențiale pentru a face cea mai bună alegere. Doar cu toții ne dorim ca investițiile pe care le facem să fie de durată și să ne mulțumească pe deplin.

În primul rând, trebuie menționat că deși sunt o sumedenie de focare șeminee pe piață, nu toate sunt create la fel. Focarul șemineului se alege în funcție de suprafața care trebuie încălzită. Dacă ai o casă cu un volum de 650 de metri cubi, un focar de 10 KW sau o sobă nu va fi suficientă pentru a acoperi tot necesarul termic. În acest caz specialiștii recomandă unul din acele șeminee de putere mare, capabile să încălzeasca toată casa.

În al doilea rând, coșul de fum poate fi mai important decât șemineul propriu-zis. Îți recomandăm construirea unui coș de fum profesional pentru a-ți garanta siguranța familiei și datorită garanției de 30 de ani de la producator. Mai departe, trebuie să te gândești dacă vei încălzi întreaga casă sau doar camera unde este amplasat șemineul. În caz că vrei să încălzești întreaga casă, va fi nevoie de un focar diferit, cunoscut sub numele de termoșemineu, tuburi și grile de ventilație sau chiar de calorifere pentru a transfera căldura și în celelalte camere ale casei. La fel, trebuie să alegi cu grijă din multitudinea de termoșeminee disponibile.

În al patrulea rând, dacă dorești un randament termic bun, adică un consum mai mic de lemne care să ofere căldură superioară, trebuie să echipezi focarul cu un recuperator de căldură. Acest dispozitiv adaugă pana la 6 KW de putere, recuperând aerul cald care se pierde prin coșul de fum.

În ultimul rând, dar poate cel mai important, lucrează cu profesioniștii. Aceștia sunt singurii abilitați  să îți ofere recomandări atunci când vine vorba de construirea șemineului tău și să realizeze o lucrare ireproșabilă. Vei beneficia de garanțiile produselor achizitionate, doar în cazul în care acestea sunt montate de personal specializat.

Dorești să-ți construiești un șemineu? Acum ai suficiente motive pentru a te bucura de o caldură de cinci stele. Apelează cu încredere la echipa de specialiști de la Alego și visul tău va deveni realitate. Te așteptam cu o gamă variată de produse, începand de la focare, coșuri de fum, sobe pe lemne și accesorii pentru șemineul tău. În plus, Alego îți oferă plăci de silicat de calciu, produse ecologice și certificate, preferate de specialiștii în domeniu, pentru o izolație corespunzătoare a șemineului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS