19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTotul despre UEFA Euro 2016, în două cărţi care nu trebuie să îţi lipsească

Totul despre UEFA Euro 2016, în două cărţi care nu trebuie să îţi lipsească


Numărătoarea inversă până la startul UEFA Euro 2016 a început. Pe 10 iunie începe Campionatului European de Fotbal din Franţa, iar naţionala României va debuta chiar în meciul de deschidere, pe „Stade de France“, împotriva ţării gazdă. Mii de suporteri români sunt aşteptaţi la meciuri. Pentru ei au fost lansate două ghiduri menite să le facă mai frumoasă şi mai uşoară şederea în Franţa.

Cea de-a 15-a ediţie a Campionatului European de Fotbal UEFA se va desfăşura între 10 iunie şi 10 iulie, în Franţa. Tocmai pentru a veni în sprijinul suporterilor, Librărie.net şi Editura Sport-Turism au lansat Ghidul UEFA 2016 France – Ghidul Oficial al Campionatului European din Franţa UEFA 2016. Volumul are 128 de pagini şi este un adevărat vademecum pe care orice suporter care merge în Franţa, dar şi cei care aleg să susţină echipa României din faţă televizorului trebuie să îl aibă.

Cartea, care este licenţiată UEFA, cuprinde profilele jucătorilor, analizele detaliate ale echipelor şi şansele lor de succes, schema desfăşurării turneului, care poate fi completată după fiecare meci, precum şi adresele stadioanelor.
Ghidul Oficial al Campionatului European din Franţa UEFA 2016 face şi o trecere în revistă a istoriei acestei competiţii și prezintă fotografii de la campionatele anterioare, precum şi o mulţime de statistici profesionist realizate.
Forma grafică în care este realizat volumul editat de Editura Sport-Turism este una de excepţie. Ghidul este disponibil la ofertă pe librarie.net la preţul redus de 48,99 lei (de la 69,99 lei).

Tot în sprijinul suporterilor Naţionalei României la Euro 2016, în Franţa, vine şi volumul „Vive la France – Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016. Ghid culinar de călătorie pentru fiecare oraş gazdă“.

Volumul este o minienciclopedie în care apar informaţii esenţiale despre cele zece regiuni din Franţa şi cele zece oraşe unde se vor disputa partidele UEFA Euro 2016. Ai ocazia să afli de aici care sunt zonele viticole apreciate, care sunt monumentele istorice şi atracţiile turistice din fiecare regiune, dar şi care sunt cele mai recomandate feluri de mâncare specifice acelor zone. Evident, totul gravat în jurul informaţiilor despre competiţiile care urmează să se desfăşoare acolo.

Însă pentru că este vorba în principal despre un ghid culinar, aici vei găsi 31 dintre cele mai importante reţete din bucătăria franceză. Vei afla cum se prepară Coq au vin, Ratatouille sau clătitele cu brânză din Auvergne, astfel încât, fie că le deguşti chiar în restaurantele franţuzeşti, fie că le prepari acasă, vei putea intra mai uşor în atmosfera Campionatului European din Franţa. Volumul este realizat tot de Editura Sport-Turism, iar preţul la care poate fi achiziţionat de pe librarie.net este de 29,99 lei (în loc de 49,99 lei).
Cei interesaţi pot beneficia de un Pachet promoţional EURO 2016, care include ambele volume, Ghidul oficial şi Vive la France – Ghid culinar de călătorie. Preţul pentru cele două este de 65,98 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS