19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoshow - ce frumos a fost!

Autoshow – ce frumos a fost!

Timp de patru zile, craiovenii au putut admira pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ de la limuzine de lux până la maşini autohtone, Dacia Lodgy fiind expusă în premieră în Bănie  

Cea de-a 15-a ediţie a Salonului Autoshow, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj şi desfăşurat pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Bănie, s-a încheiat ieri. Timp de patru zile, craiovenii au putut admira bolizi de sute de cai-putere, limuzine de lux, dar şi autovehicule la preţuri ceva mai accesibile. De la BMW Seria 6 Grand Coupe, Mercedes-Benz CLS, Audi Q3, Nissan 370z Roadster, Toyota Avensis, Honda Civic, Wolkswagen Golf 6, Peugeot 208, şi până la autohtona Dacia Lodgy, expusă în premieră în Craiova, toate au făcut deliciul trecătorilor care s-au oprit să le admire. Au fost expuse 54 de maşini, în valoare totală de peste 1,5 milioane de euro.
Din rândul participanţilor la Autoshow s-au ales şi câştigătorii la cele patru categorii stabilite de organizatori. Maşina salonului a fost desemnată BMW 640d Grande Coupe, expusă de MHS Motors, cea mai scumpă de la acest Autoshow – 109.220 de euro, cu toate dotările. Cea mai ECO maşină a fost aleasă Peugeot 208 Simode, iar cel mai bine organizat stand a fost cel al Auto Schunn Arad. Distincţia de excelenţă pentru prezenţa la toate cele 15 ediţii ale Salonului Autoshow a revenit celor de la Redac.  
Pe lângă această confruntare a cailor-putere, organizatorii evenimentului au oferit în aceste zile şi alte surprize celor prezenţi pe esplanada Teatrului Naţional: o expoziţie de automobile retro, unde vedeta a fost un Fiat Palilla din anii ’30, o prezentare de modă marca Natalia Vasiliev, un spectacol stradal al trupei Teatrulescu şi un concert al formaţiei No Antidote. Sâmbătă seară au mai susţinut un scurt recital şi trei tineri talentaţi din Craiova – Radu Ionescu, la chitară, Eduard Cotoianu, la clarinet şi Theea Nicorescu, la chitară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS