14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGică Popescu şi-a închiriat hotelul

Gică Popescu şi-a închiriat hotelul

Hotelul construit de Gică Popescu la Calafat a reintrat în circuitul turistic. Inaugurat în 2006, stabilimentul de patru stele a funcţionat până în februarie 2010, când „Baciul“ a tras obloanele, din lipsă de clienţi.
Acum, hotelul Amfiteatru şi-a deschis din nou porţile şi „oferă aceleaşi condiţii de lux, dar la preţuri de criză“. „Vreau să ofer o oază de linişte celor care vor să-şi petreacă timpul liber pe malurile Dunării. O să avem pachete de weekend, pachete tip business şi ne adresăm nu numai oamenilor din Calafat“, a precizat Cătălin Gagiu, cel care a avut iniţiativa redeschiderii hotelului Amfiteatru.
Omul de afaceri oltean susţine că nu i-a luat decât un minut pentru a-l convinge pe Gică Popescu să închirieze hotelul, contractul fiind făcut pe zece ani. „Eu am vrut iniţial doar terasa, dar apoi m-am hotărât să închiriez totul, iar Gică şi-a dat acceptul într-un minut. Sper să revigorez acest hotel, iar în câţiva ani să-l cumpăr“, a mai spus Cătălin Gagiu, care a cheltuit deja aproape 50.000 de euro cu renovarea hotelului Amfiteatru.

„Este o clădire emblematică pentru Calafat“

Clădirea alb-albastră, construită după gustul fostului căpitan al Barcelonei, are o dotare ultramodernă: 40 de camere, o piscină interioară şi alta exterioară, sală de fitness, saună, terasă, bar, restaurant, sală de şedinţe şi sală de conferinţe. Garajul interior fusese transformat în sală pentru nunţi, însă noul patron vrea să deschidă acolo un disco-club.  
„Redeschiderea celui mai mare hotel din Calafat este un lucru extraordinar. Este o clădire emblematică pentru oraş, nu doar prin prisma arhitecturii sale, ci şi pentru că e singura amprentă lăsată de Gică Popescu aici. Calafatul trebuie să devină o perlă turistică a Doljului, iar acest hotel joacă un rol important în acest sens“, a spus şi primarul municipiului Calafat, Mircea Guţă.
Edilul consideră că orice investiţie activă este binevenită în oraşul de pe malul Dunării şi i-a urat noului patron să “prospere şi să menţină viu acest hotel emblematic al Calafatului”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII