19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlex, un produs al fabricii de staruri

Alex, un produs al fabricii de staruri

Era anonimul craiovean care a câştigat emisiunea concurs Star Factory, astăzi este artistul cu statut de vedetă care a cucerit inimile adolescenţilor.

A plecat din Craiova la un concurs televizat, cu speranţa în suflet că de data asta norocul nu-l va părăsi şi că va reuşi să convingă cu vocea sa. Au trecut luni întregi de pregătire, de studii, toate în casa supravegheată de camerele de luat vederi. A lăsat la o parte sentimentele de disconfort pe care le avea de fiecare dată când îşi amintea că este urmărit atent de producători, de o ţară întreagă uneori, amintindu-şi că se află în casă pentru a câştiga. Şi a făcut-o. În cele din urmă a reuşit să convingă. De atunci s-au scurs mai bine de patru ani. O perioadă a stat în umbră, sau cel puţin aşa l-am perceput noi. De fapt, se lucra serios la imagine, se muncea din greu pentru a ajunge  în sufletul publicului şi, de acolo înainte, în locurile fruntaşe ale topurilor. A venit colaborarea cu Anda Adam, pentru piesa „Ce ţi-aş face“ de pe albumul „Confidential“ (2005) şi, o dată cu ea, succesul. Am descoperit atunci un alt Alex. Unul uns cu toatre alifiile, cu câteva tatuaje în plus, încrezător în el.

Drumul de la „Ce ţi-aş face“ până la „Dragoste la prima vedere“

Şi dacă în 2005 aveam să aflăm ce i-ar face Alex Andei Adam, dacă ar prinde-o, un an mai târziu o nou piesă purtând semnătura lui Alex avea să apară pe piaţa muzicală autohtonă. De fapt, un nou succes: „Yamasha“. O piesă devenită şi slogan pentru o cunoscută televiziune naţională de pe la noi. Nu s-a oprit aici, căci ar fi fost prea puţin, iar lumea ar fi spus atunci că atât a putut Alex. Şi adevărul nu este nici pe departe acesta. Aşa că o nouă colaborare este la orizont. De această dată cu alt maestru al R&B, Conecter, cunoscut pentru colaborările sale cu mai mulţi artişti – Cristina, regina acestui gen de muzică, şi mulţi alţii. Şi, din nou, aşa cum ne-am obişnuit, un nou succes, de această dată cu „Dragoste la prima vedere“. Îi urmează şi un videoclip, care „va apărea în cel puţin o săptămână. Aşteptăm să începem filmările. Va fi o surpriză, sperăm noi, plăcută“, a precizat artistul.

Un fan al tatuajelor

Şi pentru că preocuparea principală a unui artist care se respectă este imaginea, Alex a lucrat puţin şi la acest capitol. A devenit un client fidel al sălilor de sport, asta pentru a-şi menţine titlul de bărbatul cu cel mai sexy abdoment, renume câştigat cu atâtea ore de exerciţii la aparate, dar şi al saloanelor de tatuaje, căci posedă şapte asemenea „opere de artă“.
„Nu mi-am făcut nici o balivernă pe corp, fiecare are o semnificaţie aparte: pe stânga, un psalm cu Maica Domnului şi un psalm din Biblie, al 27-lea. Pe mâna dreapta am semnătura tatălui meu, zodia şi ziua naşterii mele. Pe gât stă scris numele familiei şi zodiile părinţilor mei şi a mea. Un înger pe mâna dreaptă, îngerul meu protector. Pe mâna stângă, secret“. Şi Conecter intervine: „Are un «c», de la Conecter“.
Un cuplu formidabil, o muzică bună purtând semnătura lor, aşa s-ar traduce noua asociere de nume.

 În loc de CV

Muzica preferată: R&B
Filme preferate: „Gladiatorul“
Carte preferată: „Papillon“, de Henri Charriere
Sporturi preferate: culturism şi fitness
Calităţi: ambiţios, perseverent, sensibil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS