25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndra da muzica pe dans

Andra da muzica pe dans

Cânta muzica usoara si populara, danseaza cu usurinta unui profesionist. Este de departe o artista complexa.


Primul spectacol l-a sustinut pe scena Casei de Cultura din Câmpia Turzii. Avea doar 7 ani. La inceput, Andra a cântat muzica populara si, la 9 ani, a participat la un concurs national intitulat „Pe fir de balada“, care a avut loc la Târgu Jiu. A primit mentiune. Dar de la 14 ani a schimbat macazul spre muzica usoara, spre R&B, mai exact, caci „muzica usoara are o vârsta, nu o poti cânta oricând, in vreme ce muzica populara este savurata foarte bine si daca o sa o cânt la 30 de ani. Mie imi place mai mult sa ascult aceasta muzica atunci când ea este cântata de persoane care au o anumita vârsta. Nu savurez la fel o astfel de piesa daca este cântata de o pustoaica, indiferent ca o cânta foarte bine sau nu“, a precizat artista.


Experienta de la „Dansez pentru tine“ a convins-o


Cânta cu o usurinta de invidiat atât muzica usoara, cât si populara, dar iubeste in acelasi timp si dansul. De vina pare sa fie formatul „Dansez pentru tine“, care i-a mai adus in palmares o alta distinctie. „Când am fost solicitata sa particip la «Dansez pentru tine», nu stiam mare lucru despre dans. Am invatat treptat tehnicile fiecarui stil. Alaturi de partenerul meu, indrumati fiind de coregraf, am deprins secretele. Am fost luata de val, asa ca mi-am propus sa ma inscriu pentru mine la un curs de dans. A fost un moft al meu pe care am vrut sa mi-l satisfac si in plus ajuta si la silueta, caci am pus câteva kilograme in plus si vreau sa scap de ele“, a declarat artista.


Andra vrea sapte copii – Maruta aproba


Andra este implinita si pe plan personal. Alaturi de Catalin Maruta formeaza cel mai indragit cuplu din show-bizz-ul românesc, bârfele si rautatile la adresa lor fiind aproape inexistente. Relatia dintre cei doi este din ce in ce mai solida, iar Andra nu s-a sfiit sa afirme faptul ca si-ar dori sa aiba impreuna cu iubitul sau sapte copii. Andra si Catalin au devenit foarte apropiati in ultimul timp, mai ales de când s-au mutat impreuna, din luna septembrie a anului trecut. Cei doi nu se gândesc inca serios la casatorie, desi sunt aproape siguri ca la un moment dat vor face si acest pas. Numai ca, momentan, casatoria nu reprezinta o prioritate pentru ei si considera ca pot avea o relatie si fara actele aferente.


Adora sa-si petreaca timpul liber unul in compania celuilalt, savurând fiecare moment petrecut impreuna.


„Simplul fapt ca stam unul lânga celalalt fara a face ceva special inseamna enorm pentru noi. Daca avem activitati comune suntem cu atât mai fericiti“, a mentionat Andra. Mai in gluma, mai in serios, cântareata a spus ca isi doreste sa devina mama si ca ar vrea sa aiba sapte copii, care sa devina muzicieni si sa o acompanieze in concerte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS