10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJurnalismul atrage modelele

Jurnalismul atrage modelele

Câstigatoarea concursului New Models Contest desfasurat in cadrul festivalului de moda Craiova Fashion 2006, Mihaela Dinu, viseaza sa devina jurnalist sau traducator. Pâna va da examenul de admitere la facultate, se pregateste pentru o cariera de manechin.


Singura concurenta din Râmnicu Vâlcea care a participat la concursul New Models Contest din cadrul Craiova Fashion 2006 a si câstigat competitia. Juriul, format din designeri consacrati precum Catalin Botezatu, a decis ca Mihaela Dinu este noua speranta a modelling-ului din Oltenia. Cine este Mihaela Dinu? O adolescenta de 17 ani, careia ii plac „filmele cu teme deosebite si melodiile care transmit un mesaj“.


„M-am hotarât sa particip la acest concurs datorita faptului ca imi place sa defilez pe podium, mereu imi imaginam ca prezint diferite creatii. De asemenea, colegii, prietenii si parintii au avut un rol important in decizia mea, ei m-au incurajat. Mi-au zis ca trebuie sa incerc orice ar fi, nu conteaza daca pierd“, a afirmat tânara. Acesta a fost primul contact al tinerei cu lumea modei, iar in prezent face cursuri de modelling in cadrul agentiei de manechine One Models. O data cu titlul dobândit vin insa si responsabilitatile.


„De abia acum fac cursurile de modelling, dar sper sa nu-i dezamagesc pe cei care cred in mine. Este dificil, mai ales pentru mine, deoarece sunt la inceput de drum, dar sper sa ma acomodez destul de repede“, a afirmat tânara, care a marturisit ca a avut foarte mari emotii la prima sedinta foto ca model. Printre manechinele sale preferate se numara si colega sa de la agentia One Models, Mariana Hondor, pe care Mihaela o admira.


Nu a uitat de scoala


„Manechinul meu preferat ramâne Claudia Schiffer, insa, de asemenea, imi place Milla Jovovich, iar de la noi din tara Mariana Hondor“, a spus adolescenta. In urma concursului, Mihaela a câstigat si o prietena. Dupa ce a fost anuntata câstigatoarea, concurentele au luat cina impreuna si apoi au mers sa danseze intr-un club. Asa ca fetelor le-a fost foarte usor sa se imprieteneasca. „Am pastrat si acum legatura cu una dintre fostele concurente. Iulia Neagoe este o fata draguta si ma inteleg foarte bine cu ea“, a spus Mihaela. Si chiar daca i s-a prezis ca va avea un viitor stralucit in modelling, tânara nu-si neglijeaza nici studiile. Eleva in clasa a XI-a la Colegiul National „Mircea cel Batrân“ din Râmnicu Vâlcea, Mihaela viseaza la o cariera in mass-media.


„Inca nu m-am decis asupra facultatii pe care as vrea sa o urmez, insa as vrea sa fiu translator sau jurnalist, desi cred ca imi va fi destul de greu“, a spus adolescenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU