15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSfinx Experience se pregateste de concert

Sfinx Experience se pregateste de concert

Membrii Sfinx Experience nu se grabesc sa scoata un nou material discografic pe piata, preferând sa stea deoparte pentru o vreme si sa vada incotro se indreapta industria muzicala din România.


Sosita pentru scurt timp in Craiova, Crina Mardare a acceptat sa stea de vorba cu o echipa GdS despre planurile de viitor ale trupei sale. Cu toate ca a trecut ceva timp de când Sfinx Experience nu a mai iesit pe piata cu un nou material discografic, membrii sai nu se tem ca si-ar putea pierde fanii. Acestia considera ca o trupa cu o cariera solida in spate nu are nevoie sa scoata albume la perioade regulate de timp, doar de dragul popularitatii. „Cred ca ne putem permite sa stam. Nu mai suntem la vârsta la care trebuie sa scoatem albume la fiecare sase luni ca sa-si aminteasca lumea de noi“, a declarat Crina Mardare. Aceasta nu inseamna totusi ca artistii intentioneaza sa se retraga sau ca nu au pastrat contactul cu muzica româneasca. De fapt, acestia analizeaza cu atentie industria muzicala din România si nu se declara prea incântati de ceea ce se intâmpla.


„De revenit probabil ca o sa revenim, nu stim exact când, dar cred ca este nevoie sa mai stam un pic sa vedem in ce directie o apucam“, a precizat Crina Mardare.


„S-ar putea ca viitorul album sa fie ceva unplugged“


Dar pentru ca locul unui artist este pe scena, membrii Sfinx Experience pregatesc deja un concert surpriza pentru fani. „Este un proiect la care ne gândim de ceva vreme si pe care vrem sa-l punem la punct“, a spus Crina Mardare. Dând dovada de profesionalism, asa cum si-au obisnuit fanii, membrii Sfinx Experience sunt foarte atenti cu fiecare pas pe care il fac in cariera lor muzicala. Acestia nu pregatesc un concert oarecare, ci unul de amploare, care sa ramâna in memoria fanilor pentru mult timp.


„Cred ca o sa organizam un concert cu cei cu care am cântat de-a lungul timpului pentru ca au trecut o gramada de muzicieni prin Sfinx Experience si ne bate gândul sa facem asa un concert, poate intr-un club in Bucuresti, cu prieteni si cu fani“, a afirmat Crina Mardare. Deocamdata, artistii nu stiu nici locatia, nici data exacta când se va desfasura concertul. Si daca acest proiect va iesi asa cum membrii Sfinx Experience spera, concertul ar putea fi inregistrat si scos pe piata ca un nou material discografic. „S-ar putea ca viitorul album sa fie ceva unplugged“, a afirmat solista.


Sfinx Experience are cinci membri


De-a lungul timpului, formatia a trecut prin multe schimbari. Actuala formula a grupului este: Misu Cernea (tobe, voce), Adi Manolovici (chitara, voce), Marcel Avadanei (bass, voce), Crina Mardare (claviaturi, voce), Zoia Alecu (chitara, voce).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU