15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBrânzan a facut-o de oaie

Brânzan a facut-o de oaie

Profesorul universitar Nicolae Brânzan, decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Constantin Brâncusi“ din Târgu Jiu, a fost fotografiat de reporterii GdS in timp ce primea doua cutii cu brânza, chiar lânga sediul institutiei pe care o conduce, marfa fiind introdusa in portbagajul masinii sale.


Decanul Facultatii de Drept din Târgu Jiu, profesorul universitar doctor Nicolae Brânzan, a fost surprins ieri dupa-amiaza de reporterii Gazetei de Sud in timp ce primea doua cutii cu brânza din partea unor cetateni care tocmai coborâsera dintr-un autoturism marca Cielo, inmatriculat in judetul Olt. „Tranzactia“ s-a efectuat in spatele imobilului care gazduieste Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Constantin Brâncusi“ din Târgu Jiu, respectiv strada Oltenita. Sunat de cei doi „vizitatori“, un tânar pâna in 25 de ani si un barbat ce parea sa fie trecut de 45 de ani, decanul Brânzan a asteptat cu portbagajul masinii deschis sosirea cutiilor cu brânza. Dupa ce le-au introdus in portbagaj, cei trei au mai vorbit câteva secunde, moment in care au si fost imortalizati pe pelicula. Speriat de aparatul de fotografiat, decanul a intrerupt discutia si a plecat rapid inspre curtea institutiei. Tulburat de cele intâmplate, Nicolae Brânzan nu si-a mai inchis usa din stânga spate a Daciei sale (GJ-38-BRN). Cetatenii care au livrat brânza s-au urcat in autoturismul Cielo (OT-96-ADR) si au parasit zona.


„Eu am avut 13 oi si ei le ingrijesc“


Masina decanului a fost mutata din parcarea din spatele facultatii o jumatate de ora mai târziu de catre fiul lui Nicolae Brânzan. Autoturismul a demarat in tromba, soferul inchizând din mers usa masinii. Contactat telefonic, decanul Brânzan a declarat ca brânza este de la oile sale, pe care le-a trimis in Olt pentru a fi pazite de ciobanii din judetul respectiv: „Nu am nici o relatie de alta natura cu cei doi. Nu sunt studenti la facultate. Nu are nici o legatura cu facultatea sau cu licenta. Vai de capul meu! Sub cuvânt de onoare! Eu am avut 13 oi si ei le ingrijesc. Le-am dat lor la Olt, pentru ca eu nu pot sa ma ocup de ele. Acum mi-au adus cota de brânza. Nu este nimic de alta natura“, a declarat Nicolae Brânzan, decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Constantin Brâncusi“ din Târgu Jiu, cel care a prelungit transhumanta oilor cu mai multe sute de kilometri, preferând Dunarea din judetul Olt, in locul pasunilor alpine din muntii Gorjului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU