13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuare de mita la ELECTRICA

Luare de mita la ELECTRICA

Doi angajati ai SC ELECTRICA SA Craiova sunt cercetati pentru luare de mita, in urma unui flagrant organizat de politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, in colaborare cu un procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj.


Florin-Irinel Serban, de 27 de ani, si Dumitru Popescu, de 59 de ani, ambii din Craiova, electricieni la SC ELECTRICA SA Craiova, au fost prinsi in flagrant luni, in jurul orei 16.45, dupa ce au pretins suma de 3.000.000 de lei de la Marcel Nicolae, de 40 de ani, din comuna doljeana Cotofenii din Fata. Conform politistilor de la Investigarea Fraudelor, cei doi primisera anterior un cuptor cu microunde de la denuntator, insa nu s-ar fi multumit cu acesta, astfel ca au mai cerut si primit pe deasupra cele trei milioane de lei. Totul pentru a inlocui un contor de energie electrica defect, operatiune care era in fapt gratuita. Banii primiti de angajatii ELECTRICA erau insa marcati, fiind descoperiti in masina electricienilor, iar intreaga intâmplare a fost filmata si inregistrata audio.


Procurorii sunt insa ceva mai rezervati cu privire la acest dosar penal, in care ieri inca nu dispusesera inceperea urmaririi penale impotriva celor doi, urmând sa evalueze mai atent probele impotriva lor. Electricienii Florin-Irinel Serban si Dumitru Popescu sunt cercetati in continuare, in stare de libertate, sub aspectul savârsirii infractiunii de luare de mita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII