15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Reactii on line

Articolul „Dupa sase ani, semnatura este din nou in pagina de ziar“, publicat pe 25 aprilie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor: http://www.gds.ro si [email protected]


de departe


Marius, nu dispera, desi dreptatea manânca la masa cu cei nedrepti. Pentru unii se grabesc sa dea verdictul cât mai repede si „corect“, dar pentru adevaratii criminali inchid ochii. Sincer, imi pare rau de tine si am sa-ti scriu mai multe. NU TE CONSIDER CRIMINAL.


Mihai Ghizdavu


Sanatate si putere de a reveni in breasla jurnalistilor, care, din nefericire, in Craiova nu este deloc unita. E mult de scris, mult de discutat pe tema asta. Cele mai bune gânduri, cele mai bune urari.


neresemnatul


„Singura durere usor de suportat este durerea altuia“ R.Leriche


Trecator prin viata, opreste-te!


Nu este vina ta ca, dupa o copilarie nefericita, traumatizanta chiar, soarta nemiloasa ti-a harazit si o tinerete de cosmar. Poate ca ai fost ales sa platesti pentru spalarea pacatelor unei femei, care la rândul ei, poate, a fost aleasa sa plateasca alte pacate. Poate ca ai fost ales pentru spalarea pacatelor unei societati dezorientate si care, pe zi ce trece, uita de principiile morale si uneori chiar de cele sfinte.


Partea frumoasa, daca se poate vorbi de o asemenea fata, este ca toate aceste incercari nu au alterat caracterul, sufletul si mintea unui OM.


un vecin


L-am cunoscut pe Marius, am fost vecini. Era un baiat linistit si foarte respectuos. De foarte multe ori, copiii de la bloc râdeau de mama lui si-i spuneau ca era betiva si ca venea cu tot felul de barbati acasa. Consider ca nimeni nu l-a ajutat pe acel copil când avea nevoie de cineva sa-i fie aproape, când avea nevoie de caldura sufleteasca. Nimeni nu a incercat nici macar pentru o secunda sa fie Marius Pampu si sa vada lumea asa cum o vedea Marius Pampu, o lume frumoasa, cu copii care plecau in parc de mâna cu parintii lor si se intorceau fericiti, cu o inghetata in mâna. El nu a avut parte de asa ceva si asta o pot spune eu, cel care am fost vecinul lui. Acea tristete in privire a avut-o tot timpul. Nu am auzit ca acest baiat sa jigneasca pe cineva….


mihaela


E foarte usor sa-i judecam pe altii. Dar oare la el s-a gândit cineva? Oameni buni, credeti ca lui ii este usor sa traiasca cu gândul ca mama lui a murit din cauza lui? Articolul din ziar nu reflecta nici 20% din ceea ce a indurat acest OM! Tot respectul pentru un tânar care a reusit sa ajunga cineva, tinând cont prin câte a trecut! Tot respectul pentru omul care odata a insemnat foarte mult pentru mine! Pentru ca l-am iubit enorm!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS