24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaDoi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere

Doi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere

Doi vâlceni băuţi au provocat accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Primul a intrat într-un gard, iar cel de-al doilea a lovit o maşină parcată.


Polițiștii din Drăgășani au descoperit, ieri, pe strada Dealul Viilor, un autoturism ieșit din decor. Conducătorul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, din comuna Sutești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. El a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard împrejmuitor.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemiei de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Cu o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, că pe raza comunei Măciuca, sat Popești, a fost un eveniment rutier.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Măciuca, a intrat într-un alt autoturism parcat pe DC 71. Au rezultat pagube materiale.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS