14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriO singura contestatie acceptata in scandalul APIA

O singura contestatie acceptata in scandalul APIA

Rezultatele concursului organizat pentru ocuparea functiilor vacante de executie din cadrul sucursalelor Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) din Regiunea 4 Sud-Vest Oltenia ii nemultumesc in continuare pe concurenti. Rezultatele interviului de sâmbata, 18 februarie, au fost contestate de 25 de concurenti din Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Vâlcea. Astfel, multi dintre cei care au vrut sa-si manifeste luni nemultumirea fata de rezultatele obtinute, când au ajuns la sediile judetene ale APIA, au avut surpriza sa afle ca trebuie sa mearga la APIA Dolj si APIA Bucuresti. Tot luni, li s-a spus si ca termenul legal pentru depunerea contestatiilor a trecut.


A ramas ca la inceput


Cu toate ca au fost primite toate contestatiile, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a decis sa fie admisa spre corectare o singura contestatie, ce apartine Ecaterinei Stancu Danciulescu, din Mehedinti. Majoritatea celorlalte contestatii au fost respinse in conformitate cu art. 21 al anexei aceluiasi regulament. Exista insa doua contestatii respinse pentru ca au fost depuse „in afara termenului legal. Rezultatele au fost afisate pe 18.02. 2006, la ora 13.00, iar contestatia a fost transmisa pe fax la sediul MAPDR pe 20.02.2006, la ora 18.11, respectiv 19.28“. Din lista transmisa de MAPDR rezulta, asadar, ca „rezultatele au fost afisate pe 18.02. 2006, la ora 13.00“.


Intre cei 25 de contestatari exista doi ale caror rezultate nu au fost afisate. Astfel, in dreptul lui Misu Sanda nu exista nici o specificatie potrivit careia contestatia sa ar fi admisa sau respinsa, in timp ce cererea lui Cristian Marin a fost „transmisa spre solutionare la APIA – nu face obiectul comisiei de contestatii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS