12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de dezmembrări din Craiova

VIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de dezmembrări din Craiova

UPDATE: Potrivit pompierilor, se acţionează cu opt autospeciale în acest moment.

UPDATE: Flăcările sunt uriaşe, iar din cauza materialelor care ard iese un fum foarte gros şi negru.

UPDATE: Femeia care are casa în apropierea incendiului a început să îşi ude casa cu apă.

UPDATE: Pompierii evacuează animalele din gospodăria femeii care locuieşte în imediata apropiere a depozitului, de teama răspândirii focului. Înainte să acţioneze pompierii, femeia dusese câteva capre la o vecină. Acum pompierii scot din curte restul animalelor şi păsărilor pe care le are Costinela Miuţi.

UPDATE: Depozitul care a luat foc aparţine firmei Adidrad SRL.

UPDATE: Focul se extinde cu repeziciune, iar misiunea pompierilor este din ce în ce mai grea.

UPDATE: Pompierii au adus încă o autospecială şi intervin inclusiv din curtea unei femei, vecină cu depozitul.

 

UPDATE: Focul a început să se extindă şi există pericolul să ajungă la casele din zonă. În urmă cu puţin timp s-a auzit şi o explozie în interiorul depozitului. Printre cauciucuri se află şi alte materiale inflamabile. De asemenea, există şi rezervoare de gpl şi de combustibil.

UPDATE: Stingerea incendiului se desfăşoară cu dificultate pentru că în zona respectivă nu există hidranţi. Pompierii alimentează cu apă de la CET II, care se află foarte aproape de locul în care a pornit incendiul.


Un incendiu de proporţii a izbucnit, în această dimineaţă, în cartierul Bâriera Vâlcii, la un depozit de dezmembrări auto. În acest moment ard materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deșeuri, etc.) rezultate în urma dezmembrărilor auto. Potrivit pompierilor doljeni, nu există victime. La faţa locului intervine Detaşamentul 1pompieri Craiova cu trei autospecialele de lucru cu apă și spumă.

O femeie care locuieşte lângă depozit spune că îi este teamă să nu ajungă focul în curtea ei. „Stau cu frică, ardem toţi aici. Sper să reuşească pompierii să oprească focul“, a declarat Costinela Miuți.

Fotografie făcută din curtea vecină cu depozitul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS