14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBurcea și Zamfir își înfruntă fosta echipă

Burcea și Zamfir își înfruntă fosta echipă

Handbalistele de la SCM Craiova vor întâlni astăzi (ora 19.00, DigiSport, Dolce Sport) în deplasare, pe Corona Brașov, într-un derbi al rundei a 10-a din Liga Națională. Antrenorul oltencelor, Bogdan Burcea, dar și cea mai bună marcatoare a Craiovei, Cristina Zamfir, vor înfrunta, pentru prima oară, fosta echipă, pe care au dus-o mereu pe podium în ultimele trei sezoane. SCM vine după o remiză la Dunărea Brăila și speră să obțină un punct sau chiar victoria și în orașul de sub Tâmpa. După ce CSM Ploiești a fost exclusă din campionat, toate rezultatele prahovencelor de până acum au fost anulate. Astfel, fără cele trei puncte din meciul cu Ploieștiul, SCM Craiova a rămas cu 13 puncte.
În Divizia A de handbal masculin, echipa CS Universitatea Craiova a obținut sâmbătă o victorie categorică, în deplasare, cu CNE Sighișoara, scor 46-27 (20-16), în etapa a opta.
A fost al cincilea succes stagional pentru sportivii antrenați de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu, care ocupă locul patru, la patru puncte în spatele liderului CSM Oradea.
Pentru Universitatea Craiova au marcat la Si­ghișoara următorii jucători: Păun 11 goluri, Ciorogaru 9, Mitran 6, Gușatu 6, Ion 5, Luntraru 4, Ianași 3, Iovănescu 1, Zaritchi 1. CS Universitatea va sta etapa următoare, iar pe 26 noiembrie va evolua la ACS Avram Iancu Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS