14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbaliştii de la CS Apa, chemaţi la raport

Fotbaliştii de la CS Apa, chemaţi la raport

Conducerea divizionarei C se va întâlni astăzi cu jucătorii lui Ionel Luţă pentru a vedea pe cine se poate baza pentru returul campionatului

Oficialii formaţiei CS Apa Craiova au decis să amâne cu o zi reluarea pregătirilor pentru returul Ligii a III-a. Antrenorii Ionel Luţă şi Florin Dumitru anunţaseră înaintea sărbătorilor de iarnă că reunirea lotului va avea loc astăzi, însă acest lucru a fost decalat de conducători, care astăzi vor purta discuţii în privinţa continuării colaborării cu o parte dintre jucători.
„Reunirea lotului va avea loc miercuri, nu mâine (astăzi – n.r.) cum era stabilit iniţial. Mâine, la prânz, la stadionul «Extensiv» va avea loc o şedinţă de reorganizare, în care ne vom vedea şi cu o parte dintre jucători, pentru lămurirea situaţiei lor. Vrem să ştim pe cine ne putem baza în retur şi pe cine nu. Sunt şi jucători care vor să plece, sunt unii care nu mai intră în vederea noastră şi îi vom declara transferabili, aşa se întâmplă în viaţa fiecărei echipe. Reunirea lotului, dar şi reluarea pregătirilor vor avea loc miercuri, la ora 13.00 sau 14.00, asta urmând să stabilească acum antrenorul Ionel Luţă“, a declarat preşedintele formaţiei din Bănie, Dorel Grigorie.
La rândul său, directorul sportiv al divizionarei C, Ion Mihai, s-a prezentat ieri la Bucureşti în vederea participării la un curs de specialitate la Mogoşoaia, urmând ca astăzi şi mâine să pună la punct toate detaliile sportive cu privire la schimbarea denumirii echipei din CS Apa în Municipal Craiova. „CS Apa Craiova a devenit juridic Municipal Craiova, iar mâine eu voi merge la Ministerul Tineretului şi Sportului ca să facem un alt CIV (Certificat de Identitate Sportiv – n.r.), dar şi la OSIM, pentru înregistrarea noii mărci, noii embleme. Voi merge şi la FRF, la Biroul Juridic Afilieri, să anunţ schimbarea de denumire şi să vedem dacă jucăm chiar din retur sub noua denumire, aşa cum ne dorim“, a spus directorul sportiv Ion Mihai, pentru GdS.

Jucătorii, nerăbdători să înceapă antrenamentele

Fotbaliştii craioveni sunt nerăbdători să-şi reia antrenamentele, deşi sunt convinşi că nu-i aşteaptă o perioadă prea frumoasă, ţinând cont de exigenţele lui Ionel Luţă în privinţa pregătirii fizice.
„Abia aştept să începem pregătirea, pentru că m-am săturat să alerg de unul singur pe stadionul «Ion Oblemenco». Antrenorul ne-a dat un program de vacanţă, pe care l-am urmat aproape în totalitate, pentru că nu vreau să trag după ca nebunul la antrenamente. Toată lumea ştie că nea Ion Luţă e dur când vine vorba de pregătirea fizică şi de aceea am preferat să fac febră musculară de săptămâna trecută şi să intru în ritm, decât să mă «omoare» la antrenament. Aşa, când începem o să-mi fie mai uşor şi toată lumea e mulţumită. Sunt convins că toată lumea a respectat programul şi că nu vor fi probleme cu acomodarea“, a spus portarul Adrian Surdu, pentru GdS.
„Vacanţa s-a cam sfârşit şi, sincer să fiu, mă bucur că începem. Îmi e dor de atmosfera de la echipă, de colegi… Sper să facem o pregătire foarte bună şi să avem în retur un parcurs foarte bun“, a spus, la rândul său, căpitanul echipei craiovene, Constantin Cojocaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS