16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii continuă hegemonia

Pandurii continuă hegemonia

CSMS Iaşi – Pandurii Târgu Jiu 0-1
Stadion „Emil Alexandrescu“, spectatori: 5.000.
A marcat: Nistor ‘90+1.
CSMS Iaşi: Irimia – Onofraş, Creţu, Tincu, Vladu – Milea, Straton – Keita, Cl. Tudor (’58, Cl. Ionescu), Ciucur (’53, Herghelegiu) – Pătulea (’74, Petrovic).
Antrenor: Ionuţ Popa.
Pandurii: Lazar – Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Răduţ (’56, Lemnaru) – Maxim, Boutadjine (’64, Grigoraş), Ibeh (’79, Matulevicius).
Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Cl. Ionescu ‘67, Keita ‘74, Vladu ’77 / Nistor ’16.
Au arbitrat: M. Avram – V. Irimescu, M. Orbuleţ.

Gorjenii au câştigat şi la Iaşi şi continuă să ocupe primul loc în clasamentul Ligii I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu nu a mai practicat jocul foarte spectaculos şi eficient din etapele anterioare, dar a reuşit să câştige din nou, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul disputat, duminică seară, în deplasare, în compania echipei CSMS Iaşi, în runda a VI-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Dan Nistor, cu un şut la colţul lung, în minutul 90+1.
La finalul jocului, antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale, recunoscând faptul că gorjenii au obţinut cele trei puncte cu mult noroc. „A fost o victorie nemeritată, am făcut cel mai slab meci de la începutul campionatului. Din fericire, am luat toate cele trei puncte. Echipa gazdă ne-a dominat mai ales în prima repriză. Am făcut un joc foarte slab. După cinci etape mai există şi momente în care dai rateuri, apare oboseala, lipsa de formă, iar eu nu mă mai gândeam la victorie în ultimele minute. La pauză le-am zis băieţilor în vestiar că riscam să nu obţinem nici măcar un egal dacă am fi continuat să jucăm la fel. A fost o victorie foarte norocoasă, acesta este adevărul. Atât am putut. Am avut mare noroc că Iaşiul s-a întrecut în ratări. Nu ştiu dacă ne-au spionat cei de la Steaua, dar oricum nu au prea avut mare lucru de văzut. Am făcut un joc slab, dar hai să spunem că o echipă mare câştigă şi când joacă prost“, a spus Petre Grigoraş, la Digi Sport.

Popa, în pragul disperării

Tehnicianul gazdelor, Ionuţ Popa, şi-a felicitat elevii pentru dăruire, însă a recunoscut că nu ştie cum să procedeze pentru a ieşi din impas, luând în calcul şi demisia sa. „E greu să vorbeşti după un astfel de meci, e greu să crezi că fotbalul e 80-90% noroc. Felicit jucătorii, pentru că au făcut un joc bun, chiar în condiţiile multiplelor improvizaţii la care am fost silit să apelez ca urmare a accidentărilor lui Jovanovic, Ţigănaşu, Semenenko şi Ionescu. Jucăm fotbal, însă am ajuns să îmi doresc să evoluez rău, să ajung de două-trei ori la poartă şi să câştigăm. După cum mi-a spus toată lumea, golul a fost marcat în condiţii neregulamentare. Eu cred că trebuie să se aibă grijă mai multă de această echipă. I-am şi spus lui Florin Prunea că sunt dispus să-mi reziliez contractul pe cale amiabilă dacă eu sunt impedimentul pentru susţinerea echipei. Eu nu vreau să sufere echipa. Ea trebuie ajutată. Repet, dacă lipsa de susţinere este cauzată de prezenţa mea aici, sunt dispus să plec“, a punctat Ionuţ Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS