16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au făcut spectacol şi cu Ceahlăul

Gorjenii au făcut spectacol şi cu Ceahlăul

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu 3-1 (2-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a treia din Liga I. Pentru gorjeni au marcat Răduţ (‘40, ‘50) şi Maxim (‘45), replica moldovenilor venind de la Margine (‘59).
Antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, a recunoscut că a avut emoţii în finalul jocului, dar că se bucură de victoria care îi menţine echipa pe primul loc în clasament. „Am trăit periculos, aşa cum o facem mai mereu. Am jucat foarte bine în prima parte, însă apoi am suferit puţin. Nu avem vreun secret pentru evoluţii, doar încercăm să ne facem jocul, să pasăm şi să dăm goluri“, a explicat Petre Grigoraş.
De partea cealaltă, Costel Enache s-a arătat dezamăgit de rezultat şi a recunoscut superioritatea oltenilor: „Nu am făcut un joc bun în prima repriză şi adversal ne-a taxat, iar în partea a doua am încercat mai mult însă nu am reuşit mare lucru. Pandurii evoluează incredibil, au foarte mult entuziasm, nu refuză jocul, dar puteam să reuşim mai mult dacă ne trezeam mai devreme“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS