18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIoana Doagă, câştigătoarea Cupei României la cros

Ioana Doagă, câştigătoarea Cupei României la cros

Atleta Ioana Doagă (foto), legitimată la CS Universitatea Craiova, a câştigat Cupa României la cros, competiţie aflată la prima ediţie, care s-a desfăşurat la Băile Felix, cu participarea a 395 de atleţi de la 56 de cluburi din ţară. Sportiva antrenată de Dan Betini s-a impus la juniori 1 şi s-a calificat la Campionatul European de cros, programat în 11 decembrie la Velenje (Slovenia). CSM Craiova a obţinut trei medalii. La feminin, echipa de tineret alcătuită din Andreea Ghiţă, Gabriela Manolache, Ana Maria Bucă şi Melania Ruican a ocupat primul loc, Daniel Betej  a urcat pe treapta a treia a podiumului la seniori, iar împreună cu colegii săi Andrei Ştefana, Marius Buşcă şi Ştefăniţă Dragomir a obţinut argint la echipe.
Tot argint a câștigat şi severineanca Ancuţa Bobocel la senioare, dar pentru clubul Dinamo Bucureşti. CS Pandurii Târgu Jiu, club care a fost premiat de Federaţia Română de Atletism cu suma de 2.000 de lei deoarece a prezentat cel mai mare număr de alergători care au şi încheiat cursa, a obţinut patru medalii.
Astfel, Alexandru Staicu (juniori 1) s-a clasat pe locul doi, Denisa Natalia Stroescu (copii) şi Eugen Şorop (tineret) – pe locul trei, aceeaşi poziţie obţinând-o şi echipa masculină de tineret, alcătuită din Eugen Şorop, Gabriel Gorun, Ionuţ Iordache şi Florin Jianu. Un alt oltean, Ionuţ Drăguşin (Şcoala Generală Drăgăşani), a terminat cursa juniorilor 3 pe locul doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII