18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanul Ovidiu Muţiu e vicecampion mondial

Craioveanul Ovidiu Muţiu e vicecampion mondial

După reprezentanţii secţiilor de karate şi judo şi secţia de orientare de la CS Universitatea Craiova a adus în vitrina clubului condus de Pavel Badea o medalie obţinută la o competiţie de anvergură.
Doi dintre elevii lui Emilian Minoiu au participat recent la Campionatele Mondiale de orientare de la Pecs (Ungaria), iar Ovidiu Muţiu a reuşit să obţină medalia de argint în proba de lungă distanţă. Veronica Minoiu a încheiat doar pe locul 9 proba de lungă distanţă. „În calificări, Veronica câştigase detaşat, iar Ovidiu a obţinut locul întâi în prima zi, respectiv locul doi în ziua a doua. În finală, dorinţa de a obţine medalii de aur i-a determinat pe sportivii noştri să alerge în tempou maxim în majoritatea zonelor şi au apărut greşeli tehnice. De aceea, Veronica s-a clasat doar pe 9. Din fericire, Ovidiu Muţiu a alergat bine şi a reuşit să câştige o medalie de argint, care vine să încununeze o carieră sportivă de excepţie“, a menţionat ieri antrenorul Minoiu.
În proba de sprint, Veronica Minoiu a fost la o secundă distanţă de podium, obţinând locul patru, iar Ovidiu Muţiu s-a clasat pe locul 15 în finală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS