18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIon Crăciunescu: CFR Cluj poate fi învinsă

Ion Crăciunescu: CFR Cluj poate fi învinsă

Deşi este îngrijorat de declaraţia lui Ţicleanu, cum că Universitatea ar fi pregătită doar pentru 60 de minute, fostul preşedinte al Ştiinţei crede că CFR nu este Barcelona a României şi ar vrea să câştige oltenii.

– Din nou un derbi Craiova – Cluj la Turnu Severin. Va fi acum răzbunat eşecul destul de surprinzător din finalul campionatului trecut, atunci când clujenii au reuşit, de la 2-0 pentru Ştiinţa, să câştige cu 3-2?
– Nu ştiu dacă sâmbătă va fi sau nu răzbunare… Eu îmi doresc să câştige Universitatea Craiova, indiferent cu cine joacă. Să vedem dacă şi poate să reuşească să câştige în faţa campioanei campionatului trecut. M-a îngrijorat declaraţia antrenorului principal Aurel Ţicleanu, care a spus zilele trecute ceva de genul că echipa este pregătită doar pentru 60 de minute!
– Apropo de acest subiect: credeţi că antrenorul Ţicleanu a avut timp să găsească „cheile“ cu care să spargă invincibilitatea campioanei, aşa cum a reuşit Napoli în 2009, când Universitatea, pe „Ion Oblemenco“, a învins pe CFR Cluj cu categoricul scor de 4-1?
– Ei, lăsaţi-o încolo… Doar n-o fi CFR Cluj vreo Barcelonă sau vreun Real Madrid a României! Este o echipă care poate fi învinsă. Şi Unirea Urziceni ar fi putut câştiga la Cluj meciul din Supercupa României, alte echipe au învins CFR-ul chiar şi acasă, la Cluj. Repet, aş vrea să bată Craiova. Punct.

„Ţicleanu trebuie să confirme la Universitatea“

– Care este părerea dumneavoastră despre Aurel Ţicleanu?
– A fost un fotbalist excepţional, un băiat foarte inteligent. Antrenorul Ţicleanu trebuie însă să confirme la Universitatea Craiova. De ce spun asta? Ţicleanu nu trebuie să se supere pe mine, dar în România nu l-am văzut să confirme.
– Meciul se va juca la o oră – 18.00 – când temperatura ar putea fi caniculară. N-ar fi fost normal să se dispute în nocturnă?
– Televiziunile stabilesc, în general, programul televizărilor deoarece de acolo vin banii.
– Oricum, stadionul „Munici-pal“ din Turnu Severin nu are nocturnă, iar „Ion Oblemenco“ nu este folosit…
– Nu mai fac speculaţii pe seama acestui subiect. Opinia mea este cunoscută şi am tot spus-o: locul Universităţii Craiova este la Craiova! Aşa mi se pare mie normal, adică Universitatea să joace meciurile pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Păcăleala din campionatul României“

– Credeţi că această ediţie de campionat ar putea fi superioară celei precedente? Mă gândesc că această criză ar putea afecta campionatul de fotbal…
– Ei şi ce? Au fost cumva prin Champions League nu ştiu ce echipe româneşti şi acum, vezi Doamne, n-o să mai fie sau ce? Tot acolo o să fim şi în acest sezon.
– Adică?
– Tot cu păcăleala noastră de acasă se va lua campionatul şi în această ediţie de campionat, tot cu vreo 5-6 echipe care se vor bate la vârf, iar ăsta o să fie cel mai „tare“ lucru şamd. Până la urmă însă, rezultatul sau buletinul tehnic al valorii echipelor româneşti este dat tot de competiţiile din Cupele Europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII