16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu şi Raţ, campioni în Ucraina

Lucescu şi Raţ, campioni în Ucraina

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a câştigat campionatul Ucrainei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Dinamo Kiev, într-un meci în care Răzvan Raţ a intrat abia în minutul 90. Neînţelegerile cu Mircea Lucescu par destul de serioase, cel mai probabil începând după acel meci retur cu Fulham, din Europa League, când Raţ a greşit la golul englezilor, faultând.

Unicul gol al partidei de miercuri a fost marcat de Ilsinho, în minutul 15. Jadson a ratat un penalti pentru Şahtior în minutul 85. La Dinamo Kiev, mijlocaşul Tiberiu Ghioane a fost introdus pe teren în minutul 70 şi a avut un şut periculos spre poarta „minerilor".

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Şahtior Doneţk a acumulat 74 de puncte, cu şase mai mult decât ocupanta locului secund, Dinamo Kiev, şi şi-a asigurat matematic titlul de campioană. Acesta este cel de-al patrulea titlu de campion al Ucrainei câştigat de Mircea Lucescu cu Şahtior Doneţk, după cele din 2005, 2006 şi 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS