16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţe de mai bine pentru panduri

Speranţe de mai bine pentru panduri

Gruparea gorjeană a plecat spre Iaşi cu gândul de a obţine prima victorie după şapte etape.

Pandurii Târgu Jiu a deplasat un lot de 20 de jucători la Iaşi pentru jocul de mâine, de la ora 17.00, cu Poli: Stanca, Mingote – portari, Popete, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Stancu, Grecu, Stângă, Murgan (foto), Nalaţi, Hidişan, Păcurar, Tilincă, Raskovic, Stromajer, Lazic, Câju, Ghindeanu – jucători de câmp. Arrieta, cu ruptură musculară, a rămas în afara lotului, Ciobotariu fiind nevoit să apeleze la Câju, în situaţia în care şi Raskovic a acuzat ceva probleme medicale în ultimul timp. Ştiindu-se că la Iaşi este unul dintre cele mai mari focare ale virusului de gripă porcină, gorjenii şi-au luat măsuri de siguranţă, vaccinând toţi membrii delegaţiei care au făcut deplasarea. „Nu sunt măsuri speciale de precauţie, sunt unele normale, pe care ni le luăm tot timpul, în sensul că toţi jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost vaccinaţi împotriva gripei, dar nu a gripei porcine. Ne-am făcut programul astfel încât antrenamentele şi recuperarea să le facem la Buzău, iar la Iaşi am renunţat la antrenamentul pe care îl făceam de obicei înaintea meciului. De asemenea, echipa va sta la un hotel care se află în afara Iaşiului, la şapte-opt kilometri, pentru ca jucătorii să nu intre în contact cu posibilele persoane care ar putea avea virusul gripei porcine“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.
Înaintea plecării spre Iaşi, via Buzău, cei de la Pandurii şi-au exercitat dreptul la vot la Secţia specială nr. 57 din Târgu Jiu.

„Votăm pentru victorie“

După şapte etape consecutive fără victorie în Liga I, oficialii clubului Pandurii cred că este timpul ca gorjenii să ia toate punctele la Iaşi, acolo unde nu au câştigat niciodată. „Plecăm cu speranţa că nu vom pierde. Dacă vom şi câştiga, va fi cu atât mai bine. Ultimele rezultate ne obligă să nu pierdem la Iaşi şi să batem Unirea Alba Iulia acasă, în ultima etapă, cel puţin. Se simte presiunea de multe etape, pentru că şi celelalte echipe fac puncte. Avem nevoie de o victorie ca de aer“, a declarat Daniel Băloi. Şi preşedintele Condescu este încrezător în victorie pe Copou: „La Iaşi mergem pentru trei puncte. Votăm pentru victorie“. Răzvan Stanca speră că la Iaşi ghinionul va lua sfârşit şi echipa sa va marca mai mult decât va încasa: „Sper ca la Iaşi să votăm trei puncte, dacă nu unul. Dacă îi batem, ne îndepărtăm de zona retrogradării. Am avut şi ghinion până acum, nu a vrut să intre mingea în poartă. Sperăm să se rupă ghinionul şi se va întâmpla asta dacă marcăm mai mult de două goluri“, crede portarul pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS