16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu, psihologul de serviciu

Condescu, psihologul de serviciu

Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, le-a ridicat moralul jucătorilor după ultimele două eşecuri, în speranţa că echipa se va redresa etapa viitoare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Ca să descopere cauza ultimelor două eşecuri şi să găsească soluţii de redresare a echipei, şeful grupării gorjene, Marin Condescu, s-a prezentat miercuri seară în vestiarul pandurilor, unde a dialogat cu jucătorii. „Domnul preşedinte a fost la noi, ne-a încurajat, a vorbit foarte frumos şi asta contează foarte mult. Ne-a ridicat moralul şi e foarte bine pentru noi. Ne-a zis să avem grijă pe viitor, să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut, au fost discuţii normale şi cred că o să ne ajute chestia asta“, a declarat Hidişan.
După încurajările din vestiar, Condescu s-a întreţinut minute bune, separat, cu câţiva dintre jucătorii importanţi ai echipei, în lipsa antrenorului Sorin Cîrţu. „Am avut discuţii pentru a vedea cum să facem ca lucrurile să revină la normal. Unii sunt lideri de opinie, jucători valoroşi, văd într-un anumit fel lucrurile şi am stabilit nişte reguli pentru a ne strânge rândurile. Păcurar propune să luăm masa împreună măcar o dată pe săptămână, Stanca spune să ne întâlnim după fiecare meci şi să discutăm toate lucrurile acolo. Dacă mai iei şi bătaie, ştim cum sunt opiniile. Au fost câteva voci din afara echipei care i-au reproşat lui Stanca jocul mai slab pe care recunoaşte că l-a avut. Lumea are voie să vorbească orice după un eşec, dar cei apropiaţi de echipă ar trebui să se abţină. Sunt unii care, la eşecuri, au porniri subiective prin găsirea vinovaţilor“, a declarat Condescu.
Optimist din fire, Condescu crede că echipa se va redresa după deplasarea de la Piatra Neamţ. „Ghinionul şi lipsa de concentrare sunt motivele pentru care am pierdut meciul cu Internaţional. Trebuie să ne revenim, să câştigăm cu Ceahlăul şi cu CFR, şi apoi atmosfera va fi la fel de bună ca în primele două etape. Sper să luăm cel puţin un punct la Piatra Neamţ, dar cred că vom veni cu o victorie“, a mai afirmat Condescu.

Vali Negru, în stand-by

Achiziţionarea lui Vali Negru nu mai este aşa sigură cum părea în urmă cu câteva zile. Negru ezită se semneze contractul cu Pandurii din cauza unor clauze puse de gruparea gorjeană. „El trebuie să înţeleagă că acelea sunt nişte condiţii normale pe care le punem nu numai lui, ci tuturor celor care au venit în ultima vreme la echipă şi celor care vor veni de acum înainte. Sunt condiţii cu privire la numărul de jocuri oficiale pe care trebuie să le aibă pentru a-şi primi banii. Am mai păţit-o cu jucători care au stat în tribună şi şi-au încasat banii… Vali Negru, dacă vine, trebuie să joace titular, nu să intre doar în cazul în care se accidentează cineva“, a declarat preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu. Negru a mai avut o ultimă rundă de discuţii cu conducerea clubului chiar înainte de plecarea echipei spre Piatra Neamţ, primind şi actele perfectării transferului, rămânând să se hotărască dacă va semna sau nu.

Stanca, ameninţat
cu amenda

Răzvan Stanca va fi amendat de Sorin Cîrţu după declaraţiile de presă în care
goalkeeper-ul afirma că a pierdut sprijinul conducerii tehnice şi administrative, toţi considerându-l vinovat pentru ultimele două insuccese. „M-au surprins declaraţiile lui în presă. În vestiar, la analiza jocului nu au fost reproşuri sau discuţii. Nici nu ştiu dacă i-am pronunţat numele în ceea ce priveşte jocul. E altă problemă ce simte el, ce face. Între mine şi el nu au fost discuţii şi de aceea m-a surprins atitudinea lui. O să suporte nişte consecinţe pecuniare. Era vorba să discutăm mai întâi între noi şi apoi în ziare. Or, atâta timp cât n-au fost discuţii între conducerea tehnică şi el, nu văd de ce a vorbit prin ziare. Problema e că trebuie să păstrăm nişte limite. Nu am pierdut meciul din cauza lui Stanca. Şi Martinovic a greşit, dar asta e. Toţi sunt vinovaţi“, a declarat Cîrţu.

Trei noutăţi
pentru Piatra Neamţ

Pandurii Târgu Jiu a plecat joi spre Piatra Neamţ, via Buzău, Sorin Cîrţu convocând pentru jocul de mâine cu Ceahlăul 18 jucători. Ghindeanu, Tilincă şi Basara sunt noutăţile lui Cîrţu, cei trei bifând prima convocare în acest sezon. „Tilincă şi Ghindeanu nu sunt apţi să joace întreg meciul, dar ne putem baza pe ei o anumită perioadă de timp“, a spus Cîrţu.
Lazic şi Dedu, prezenţi pe foaia de joc cu Internaţional, au fost omişi din calculele tehnicianului, alături de Popete, Kutlacic, Luţu, Diaconu, Rada şi Livshit. „Mai las jucători aici, Luţu, Popete. E meci în deplasare şi nu intră în vederile mele. Pe Popete mă gândesc să-l folosesc la partidele de acasă. Vom face un sistem de rotaţie, în care voi alege jucători pentru meciurile din deplasare şi de acasă. Mi-au dovedit prin comportamentul în teren că unii se simt mai bine acasă decât afară. Rada, Diaconu, Dedu joacă la Pandurii II“, a mai declarat Cîrţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS