16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii craioveni au mai bifat o victorie

Handbaliştii craioveni au mai bifat o victorie

CS Universitatea are un avans de cinci puncte faţă de ocupanta locului doi, HC Arad, cu trei runde înainte de finalul de sezon în Divizia A.

 

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, fără probleme, în faţa formaţiei LPS Banatul Timişoara, scor 39-21 (24-7), partida contând pentru etapa a patra din returul doi al Diviziei A, seria D. Adversarul fiind mai slab, antrenorii craioveni au rulat întreg lotul avut la dispoziţie: „Adversarii nu ne-au pus probleme, de aceea le-am dat prilejul tuturor jucătorilor de pe banca de rezerve să intre în teren, mai puţin Bîrlogeanu, care era accidentat. Pe Arsene nu l-am trecut pe foaie, deoarece nu am primit nici o decizie de la Federaţie dacă este suspendat sau nu după cartonaşul roşu încasat săptămâna trecută la Arad".

Antrenorii craioveni Paul Stuparu şi Cătălin Popescu au trimis în teren jucătorii Bistrian, Păun, Trancă (portari), Mărgineanu (5 goluri), Ruseanu (7), Cordescu (5), Şerban (1), Pavel (4), Tîrnă (4), Rouă (6), Dodon (2), Niţu(3), Mincan (2).

 

HC Arad, umilită la Severin

 

Într-un alt joc din această rundă, disputat la Drobeta Turnu Severin, formaţia locală HC Delignit Mehedinţi (locul trei) a învins la scor pe HC Arad (locul 2), 52-35 (26-16). În urma acestui rezultat, CS Universitatea, ocupanta locului întâi în serie (38 de puncte), are un avans de cinci puncte faţă de arădeni şi este ca şi calificată la turneul de baraj pentru promovare în Liga Naţională, programat în perioada 29-31 mai. Celelalte trei formaţii care au obţinut deja calificarea sunt SCM Braşov, Uztel Ploieşti şi CSM Satu Mare.

În cel de-al treilea joc al etapei, Romvag Caracal a învins, pe teren propriu, pe Unirea Sânnicolau Mare 32-27. Romvag, care ocupă locul patru cu 20 de puncte, va câştiga partida la masa verde cu scorul de 10-0, deoarece echipa oaspete a folosit jucători care nu îndeplinesc cerinţele de vârstă.

În runda următoare, programată miercuri, CS Universitatea Craiova va sta, HC Delignit Mehedinţi va juca în deplasare cu LPS Banatul Timişoara, HC Arad primeşte vizita celor de la Romvag Caracal, iar Unirea Sânnicolau Mare va juca cu CSM Lugoj. După succesul cu HC Arad, HC Delignit Mehedinţi s-a apropiat la un singur punct de arădeni şi luptă pentru locul doi. În penultima etapă din acest sezon, programată sâmbătă, mehedinţenii vor primi vizita celor de la CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS