22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii craioveni, lideri pe site-ul federaţiei

Handbaliştii craioveni, lideri pe site-ul federaţiei

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a obţinut o nouă victorie în Divizia A, seria D. Elevii lui Paul Stuparu şi Cătălin Popescu au câştigat partida din deplasare cu Romvag Caracal, scor 30-24 (16-9), în ultima rundă a turului II. „Am dominat partida încă de la început, am jucat bine în apărare. În repriza a doua, băieţii au jucat mai mult la spectacol. Îi felicit pentru dăruire", a spus ieri antrenorul principal al „studenţilor" craioveni, Paul Stuparu. Acesta i-a remarcat pe portarul Bistrian şi pe cei mai buni marcatori ai formaţiei sale, Pavel, Arsene (fiecare cu opt goluri) şi Ruseanu (cinci).

În această rundă, liderul HC Arad a pierdut meciul din deplasare cu Unirea Sânnicolau Mare, scor 32-26, şi, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Handbal, CS Universitatea a trecut pe primul loc, cu 30 de puncte, cu unul mai mult decât HC Arad. Numai că formaţia arădeană are şanse foarte mari să câştige jocul cu Sânnicolau Mare la „masa verde", deoarece gazdele au folosit jucători care nu au respectat cerinţele de vârstă. Până va fi omologat acest rezultat, craiovenii se pot bucura de statutul de lideri în serie. CS Universitatea Craiova va juca sâmbătă, tot în deplasare, cu CSM Lugoj.

 

Fetele, învinse din nou de Reşiţa

 

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă, în deplasare, de ocupanta primului loc, Universitatea Reşiţa, scor 30-23 (15-12), într-un joc din cadrul etapei a doua din returul Diviziei A, seria B. Craiovencele au suferit al treilea eşec în acest sezon în faţa bănăţencelor, care în urma succesului de duminică au obţinut şi matematic promovarea în Liga Naţională.

SCM Craiova, care ocupă locul doi în serie, la opt puncte în spatele Universităţii Reşiţa, va întâlni duminică, pe teren propriu, formaţia Mureşul Târgu Mureş. Celelalte rezultate din această etapă: Dolchimex Caracal – Universitatea Timişoara 22-39, Mureşul Târgu Mureş – Viitorul Mediaş 31-28. HC Milostars Drobeta Turnu Severin a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS