14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Luţu nu stinge lumina

Ionuţ Luţu nu stinge lumina

Fostul jucător al Ştiinţei, Ionuţ Luţu, a intrat de vineri în rândul oamenilor de afaceri. Ajuns la 33 de ani şi conştient că nu mai poate câştiga mult timp din fotbal, „Piticul“ şi-a deschis în centrul Craiovei un showroom de produse de iluminat, în calitate de reprezentant al unei companii turceşti. „Pe criza asta m-am băgat în afaceri“, a afirmat Luţu, decis să se facă băiat cuminte. El a recunoscut că a călcat deseori pe bec în cariera sa, dar că de acum înainte nu va mai sparge nici unul, pentru că sunt ale lui.

La eveniment au fost prezenţi, pe lângă fanii jucătorului, staff-ul tehnic al Ştiinţei, selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, dar şi câţiva alb-albaştri: Bornescu, Găman, Mitchell, Rose, D. Stoica, Prepeliţă,
R. Barbu, Florin şi Mihai Costea.

„Mă bucur că au venit atâţia oameni la inaugurare. Am avut ceva emoţii, nu prea am experienţă în domeniu. Sunt fericit însă că am început această afacere. Sper să reuşesc. Am lângă mine nişte oameni de încredere pe care îi ştiu de 12 ani, de când jucam la Galatasaray. Propunerea de colaborare a venit din partea lor“, a afirmat Ionuţ Luţu.

Acesta a dezvăluit şi faptul că nu are de gând să se lase de fotbal şi că îşi doreşte să mai prindă un contract, pentru a mai juca doi-trei ani. „Există ceva oferte din China, pe 5 februarie trebuie să mă prezint acolo. Mai am vreo două propuneri şi din ţară. Mai este timp, aştept să vedem ce-o ieşi“, a precizat Luţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU