17.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTevez vrea la Real Madrid

Tevez vrea la Real Madrid

Argentinianul Carlos Tevez, atacantul lui Manchester United, a afirmat pentru un post radio din ţara sa că şi-ar dori ca pe viitor să evolueze la Real Madrid, în cazul în care va pleca de la formaţia pregătită de Alex Ferguson.

„Cine nu şi-ar dori să joace acolo? E unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, la fel ca United. Ar fi o plăcere să joc pentru Real. Dacă un club îmi oferă un contract pe cinci ani înseamnă că trebuie să mă gândesc foarte bine la viitorul meu şi al familiei mele. Mi-ar plăcea să rămân la Manchester United, dar nu am mai primit din partea clubului nici o ofertă în ultimul an şi jumătate. Din acest motiv, atunci când aud cât de mult mă place Ferguson sunt surprins, pentru că nu am primit nici o propunere de la el. Mi se pare ciudat“, a spus Carlos Tevez.

Atacantul, de 24 de ani, a adăugat că nu i-a plăcut atunci când tehnicianul scoţian a spus că jucătorul a refuzat o ofertă. „Nici eu şi nici agentul meu nu am primit o propunere oficială. Nu ştiu nimic despre viitorul meu. United ştie ce trebuie să plătească în cazul în care vor să mă păstreze. Dacă nu voi pleca, atunci aşa să fie“, a adăugat
sud-americanul.

Argentinianul a jucat la Manchester United sub forma unui împrumut pentru 18 luni, iar oficialii formaţiei engleze au spus că-i vor oferi un contract pe mai mulţi ani şi că tranzacţia în valoare de 32 de milioane de lire sterline va fi finalizată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS