15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, în echipament nou

Oltenii, în echipament nou

Până să debuteze în campionat, Ştiinţa şi-a prezentat ieri cele trei rânduri de echipament cu care va ataca noul sezon, alb, albastru şi negru. De bază vor fi primele două, cel negru cu dungi albe pe mânecă urmând să fie folosit mai mult în deplasare. Pe lângă combinaţia de alb şi albastru, tricourile au şi ceva inedit, pe mâneca stângă fiind imprimată sigla LPF, iar pe cea dreaptă regiunea Oltenia. Universitatea este singura echipă din Liga I care şi-a pus pe tricou în acest sezon sigla forului conducător al campionatului intern, lucru uzitat de mult în competiţiile puternice din Europa. Nicolo Napoli şi elevii săi speră cu această ocazie să scoată capul în lumea bună a fotbalului, iar la finalul campionatului echipa să prindă un loc în cupele europene.
Prezent la eveniment, alături de trei dintre jucătorii săi de bază, Florin Costea, Julius Wobay şi Michael Baird, antrenorul italian a vorbit din nou despre ce şi-a propus în noul sezon, de la care aşteptările sunt mult mai mari. Cu toate acestea, Napoli s-a dovedit un tip realist. „Este uşor să te joci cu cuvintele, iar mie nu-mi place acest lucru. Eu vreau cât mai mult, dar trebuie să fim realişti. Noi să încercăm să scoatem maximum din fiecare meci şi va fi foarte bine. Pot spune că vreau locul doi sau trei, dar trebuie să şi putem, nu depinde doar de mine. Până la urmă, dacă vom termina pe o poziţie de Cupa UEFA, ceea ce cred că se poate, va fi foarte bine“, a afirmat tehnicianul Ştiinţei.
Acesta s-a declarat încă o dată mulţumit de felul în care s-a pregătit echipa, de faptul că jucătorii importanţi au rămas în lot şi a precizat că evoluţiile vor creşte de la meci la meci, iar suporterii vor avea mult mai multe motive de bucurie faţă de sezonul trecut. Nicolo Napoli a transmis şi un mesaj fanilor Universităţii. „Îmi pare rău că nu vor putea să fie alături de echipă în primele două etape. Avem un public minunat, care şi-a făcut simţită prezenţa în momentele importante ale jocului. Băieţii trebuie însă să se concentreze şi să joace şi pentru cei care îi urmăresc la televizor. Iar suporterii trebuie să aibă de acum înainte un comportament corect, pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete. Nu este normal ca din vina câtorva să sufere toţi“, a spus Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII