16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta are alt antrenor

FC Drobeta are alt antrenor

Marian Bucurescu, tehnicianul care a antrenat FC Drobeta sezonul trecut, a fost schimbat cu necunoscutul Nicolae Bunea, provenit din campionatul Moldovei. Bunea a pregătit în competiţia de peste Prut echipa Nistru Ortaci, cu care s-a clasat la finalul sezonului pe locul trei, disputând şi finala Cupei Moldovei. „Lui Bucurescu i-a expirat contractul. Am adus un antrenor cu experienţă, care şi-a dus fosta echipă până în Cupa UEFA“, a precizat Vasile Mănescu, preşedintele clubului mehedinţean.
De partea cealaltă, Marian Bucurescu s-a arătat mâhnit de cele întâmplate: „Puteau să-mi spună de acest lucru la sfârşitul campionatului. M-au sunat şi m-au anunţat abia acum, fără să primesc şi alte explicaţii. Am avut şi două propuneri de a antrena în altă parte, dar le-am refuzat, deoarece credeam că voi continua la Severin“.
FC Drobeta s-a reunit ieri-dimineaţă sub comanda secunzilor Răzvan Galbenu şi Dan Racolţea, iar Nicolae Bunea urma să sosească aseară la Severin. La gruparea olteană a ajuns şi fostul component al Ştiinţei, Constantin Gărgălie. Originar din Severin, Gărgălie va juca în următoarele trei sezoane la FC Drobeta, el sosind la echipă ca jucător liber de contract, după ce împrumutul său la FC Caracal expirase, iar Universitatea Craiova nu s-a mai arătat interesată de serviciile sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII