15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaird, aşteptat la reunirea lotului

Baird, aşteptat la reunirea lotului

Accidentat în finalul sezonului trecut, atacantul Universităţii Craiova, Michael Baird, este în recuperare, medicul echipei, Claudiu Stamatescu, precizând că australianul nu va pierde mai mult de o săptămână din pregătirea de vară. Baird s-a operat la ambii genunchi în ţara natală, după ce a suferit leziuni ale meniscului, dar revenirea sa pe gazon se va produce mai repede decât se credea.
„Michael Baird urmează un program special de recuperare în Australia, care include bazin, bicicletă şi alergări uşoare. Sperăm să fie apt pe 14 iunie la reunirea lotului şi să intre în programul normal de pregătire. El ar putea să piardă maximum o săptămână de pregătire, ceea ce nu este rău“, a precizat Stamatescu. Universitatea se va antrena în Bănie o săptămână, după care alb-albaştrii vor părăsi ţara pentru două stagii de pregătire, unul în Germania (23 iunie – 1 iulie), altul în Olanda (3-12 iulie), oltenii urmând să susţină şi şase partide de verificare. Două sunt deja stabilite, cu naţionala Under 21 a Belgiei şi cu Top Oss (locul opt în liga a II-a olandeză).
Şi echipa a doua a Ştiinţei va avea parte de un cantonament de pregătire în străinătate, variantele fiind Italia sau Austria. Universitatea II ar putea evolua însă din sezonul viitor în Liga a III-a, patronul Mititelu intenţionând să le aducă tinerilor jucători de la „satelit“ şi un preparator fizic, cel mai probabil din Italia, mulţumit de felul cum Dorel Stoica şi compania sunt pregătiţi de Urbano Lega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS