18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVor victorie în Sâmbăta Mare

Vor victorie în Sâmbăta Mare

FCM Târgovişte – CSM Vâlcea
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FCM Târgovişte:
Lunescu – Zidăroiu, Bogoi, Târcă, Necatu – Enescu, Anton, Cata, Petculescu – Ionică, Tănase. Antrenor: Liviu Bogoi.
CSM Vâlcea: Tsyhalka – Crăciun, Vişa, Vătavu, Cercel – Vlad, Voicu, Dedu, Labun – Boroiban, Vidakovic. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Vor arbitra: I. Neagu – Cl. Loghin, L. Sârbu.

CSM Vâlcea speră să obţină toate punctele în deplasarea de la Târgovişte, iar Gaz Metan Mediaş să se împiedice pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia.

CSM Vâlcea a reuşit al doilea succes consecutiv, în faţa formaţiei Arieşul Turda, şi speră să continue seria partidelor fără greşeală şi la Târgovişte. Oltenii vor întâlni o grupare care pierde greu puncte acasă şi este renumită pentru sprijinul substanţial pe care-l primeşte din partea arbitrilor, dar Mitică Teleşpan şi compania speră ca diferenţa de valoare să-şi spună cuvântul. În acest retur de campionat, CSM s-a descurcat mai bine în deplasare decât pe propriul teren, mizând pe principala sa armă, contraatacul.
Târgoviştenii, ca şi scăpaţi de la retrogradare, la zece puncte distanţă de zona „nisipurilor mişcătoare“, vor să se răzbune pentru umilinţa din tur, când în Zăvoi vâlcenii s-au impus fără mari probleme, cu 6-1, meci după care tehnicianul Adrian Matei a demisionat din funcţie. Gazdele vor fi motivate de prime suplimentare venite de la echipe aflate în lupta pentru promovare.

Vor o minune la Alba Iulia

Vâlcenii speră ca după această etapă să se apropie de principala adversară în lupta pentru accederea în primul eşalon, Gaz Metan. Medieşenii au o partidă dificilă la Alba Iulia, deşi gazdele nu se vor zbate pentru un rezultat bun.
„Pentru noi nu ar fi o mare noutate, mai ales după declaraţiile pe care cei de la Unirea le-au dat după meciul disputat cu noi“, a spus directorul general al CSM, Florin Verigeanu. „Pot demonstra că au valoare de locul trei şi că formează o echipă care în campionatul viitor se poate lupta pentru promovare. Dacă bat Mediaşul, sunt tari“, a punctat, la rândul său, preşedintele Alin Trandafir.
Internaţionalul de tineret Alin Râmniceanu a decis să plece de la CSM, nemulţumit de statutul de rezervă pe care l-a avut în acest retur. Impresarii fotbalistului care s-a întors la Pandurii Târgu Jiu nu au fost de acord ca acesta să fie folosit la echipa de juniori a clubului din Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS