15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii cer dăruire

Suporterii cer dăruire

Ştiinţa trebuie să arate la Mioveni aceeaşi poftă de joc ca şi la partidele precedente, doar o prestaţie bună putând aduce un rezultat pe măsură. Acest lucru îl doresc suporterii de la favoriţii lor, cărora le cer să lupte până la sacrificiu cu „mercenarii lui Neţoiu“, omul cel mai hulit de fanii grupării din Bănie.
Cu ocazia partidei de mâine, membrii brigăzii Gruppo-Maxima au lansat un nou afiş, în care leul alb-albastru prinde vulturul argeşean, sub privirile lui Cîrţu şi ale lui Neţoiu. „Jumuliţi vulturul!“ este îndemnul suporterilor, urmat de un mesaj de încurajare pentru jucătorii Universităţii Craiova. „Ştim că vom avea un meci foarte greu la Mioveni, în faţa unei echipe alcătuite în bună parte din mercenarii lui Neţoiu. Omul «negru» aruncă prime consistente pentru a-şi determina echipa să câştige duminică. Pentru că nu a uitat şi nu va uita vreodată umilinţa la care a fost supus când 30.000 de suporteri l-au huiduit la meciul Universitatea – FC Naţional şi, practic, l-au gonit din Craiova. A reuşit să fure o echipă şi să o ducă în curtea unui club care a aparţinut (şi poate încă aparţine) de structurile unde el a lucrat şi s-a format ca om, dar nu a reuşit nici măcar o clipă să fure sau să înţeleagă spiritul Universităţii. În numele acestui spirit, vă rugăm să continuaţi să jucaţi fotbal, să dovediţi putere de luptă, onoare şi demnitate. Pentru noi, acest lucru este mai important decât rezultatul în sine. Nu contează banii pe care Neţoiu îi aruncă în joc, nu contează că acolo antrenează un om care face parte din istoria noastră, jucaţi şi învingeţi pentru colorile alb-albastre şi pentru noi. Vom fi acolo şi vă vom ajuta să jumuliţi vulturul“ este mesajul celor de la Gruppo-Maxima.
Fanii Ştiinţei care vor să însoţească echipa la Mioveni îşi pot procura bilete în ziua meciului, de la o casă special rezervată, la preţul de zece lei. „Sectorul rezervat galeriei oaspete poate cuprinde până la 400 de persoane. Suporterii Universităţii vor fi preluaţi de jandarmi şi dirijaţi spre o casă de bilete“, a anunţat directorul sportiv al Daciei Mioveni, Răzvan Tunaru. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII