18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Se reia handbalul

După o pauză de aproape o lună, Divizia A feminină de handbal se va relua astăzi cu partidele din prima etapă a returului. În Sala Sporturilor din Craiova este programat, de la ora 11.00, derbiul local între SCM (locul doi) şi DWAR (poziţia a şaptea). „Ne-am propus să câştigăm toate partidele, iar meciului cu DWAR îi vom acorda importanţa cuvenită“, a spus Gheorghe Sbora, antrenorul de la SCM.
Tehnicianul de la DWAR, Constantin Tosum, beneficiază pentru acest retur de un lot mai puţin numeros, după ce portăriţa Ramona Rădulescu a plecat, dar, cu toate acestea, vrea să adune cât mai multe puncte: „Avem mai multe meciuri acasă şi îmi propun să le câştigăm pe toate. Despre partida cu SCM nu am ce să zic, este un joc obişnuit“.
În seria A din Diviziei A, Naţional Râmnicu Vâlcea va întâlni azi, de la ora 11.00, în Sala „Energetic“, pe CSM Bucureşti.
În Divizia A masculină, handbaliştii de la CS Universitatea Craiova vor juca mâine, în deplasare, cu Universitatea Valahia Târgovişte, în cadrul ultimei etape din turul II. Tot la masculin, dar în Liga Naţională, Energia Pandurii Târgu Jiu se va deplasa la Chiajna, pentru partida cu viitoarea campioană Steaua Bucureşti, joc din cadrul etapei a 21-a, programat mâine, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU