15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra va juca finala Cupei Spaniei

Contra va juca finala Cupei Spaniei

Fundaşul român Cosmin Contra s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce echipa la care este legitimat, Getafe, a remizat, scor 1-1, meciul disputat miercuri-seară, în deplasare, cu Racing Santander, contând pentru manşa secundă a semifinalelor. Pentru gazde a înscris Munitis (‘7), în timp ce pentru Getafe a marcat Casquero (’80). În tur, Getafe a câştigat cu 3-1. Cosmin Contra a fost integralist în partida de miercuri şi a primit un cartonaş galben. Getafe s-a calificat în ultimul act al Cupei Spaniei pentru al doilea sezon consecutiv.

Miercuri, la adăpostul avantajului luat în urmă cu trei săptămâni, când a câştigat, cu 3-1, meciul tur de pe „Coliseum Alfonso Pérez“, formaţia lui Michael Laudrup a abordat întâlnirea de la Santander într-o formulă defensivă, însă s-a văzut condusă după doar şapte minute de joc, când Pedro Munitis a deschis scorul, reluând din apropiere o centrare în faţa porţii a lui Jorge Lopez. Şansele de revenire ale celor de la Racing au fost spulberate în minutul 75, când Oscar Serrano a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutul 80, Casquero a înscris cu un şut violent sub transversală, confirmând locul lui Getafe în finală.

În ultimul act al Cupei Spaniei, Getafe va întâlni Valencia sau Barcelona, cele două grupări disputându-şi locul în finală aseară, pe arena „Mestalla“, după ce în tur scorul a fost egal, 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS