15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLuţu crede în victorie

Luţu crede în victorie

Mijlocaşul de buzunar al Ştiinţei, Ionuţ Luţu, este convins că echipa sa va reuşi să se impună duminică în faţa Rapidului, valoarea lotului oltean urmând să-şi spună cuvântul. „Rapid este o echipă bună, dar noi suntem şi mai buni. Ne dorim să avem o evoluţie pe măsura aşteptărilor şi să câştigăm. Putem obţine cele trei puncte, ne vom mobiliza pentru a reuşi. Avem de spălat imaginea urâtă pe care am lăsat-o până acum şi care nu corespunde cu valoarea lotului“, a declarat Luţu pentru Fanatik.
Decanul de vârstă al Universităţii vrea să arate că nu este un jucător terminat. „Îmi doresc să am o prestaţie nu bună, ci foarte bună. Să demonstrez că nu sunt un jucător terminat. Voi trece ca vântul şi ca gândul pe lângă Maftei. Vreau să reuşesc acest lucru şi pentru antrenorul lor, dar şi pentru cei care cred că nu mai pot“, a mai spus „Hagi-Luţu“.
Conducerea echipei Rapid a anunţat clubul din Bănie că aproape 400 de fani giuleşteni vor face deplasarea la Craiova, 250 dintre aceştia urmând să intre gratis pe „Extensiv“, pe bază de reciprocitate, pentru restul fiind disponibile bilete la preţul de 15 lei, la tribuna a II-a. Partida Universitatea – Rapid este considerată de risc maxim, aproape 600 de oameni de ordine urmând să fie mobilizaţi duminică pentru a asigura securitatea la derbiul din Parcul „Romanescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU