14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli şi Gane, băgaţi în şedinţă de patron

Napoli şi Gane, băgaţi în şedinţă de patron

Ştiinţa a mai pierdut un meci pe care anunţa cu surle şi trâmbiţe că îl va câştiga. La fel ca la Piatra Neamţ, şi la Constanţa punctul slab a fost apărarea, oltenii încasând trei goluri în 15 minute. Şi de data aceasta, oficialii olteni au dat vina pe arbitru, care a acordat uşor o lovitură de pedeapsă gazdelor, însă antrenorul Nicolo Napoli susţine că Universitatea a pierdut pe fondul dezorganizării de la începutul părţii secunde. „Am făcut o primă repriză bună, în care am şi condus pe merit. Puteam să avem şi 2-0. Am avut zece minute în repriza a doua, în care am fost dezorientaţi şi nu îmi pot da seama de ce. Nu ştiu de ce jucătorii s-au comportat aşa. Din ce-am văzut de pe bancă, nu cred că fost penalti, dar nu pot acuza arbitrul pentru înfrângere“, a afirmat italianul.
Tehnicianul Craiovei i-a luat apărarea lui Paul Curteanu, fundaş folosit în premieră ca titular în acest sezon, din cauza suspendării lui Mitchell, acesta producând penaltiul din care constănţenii au egalat. „Curteanu cred că a avut emoţii şi de aceea a făcut câteva greşeli, dar a trebuit să îl folosesc în locul lui Mitchell. Nu puteam şti dacă va greşi sau nu. Nu îmi reproşez introducerea lui. Nu l-am mai văzut niciodată cum se comportă în meciuri oficiale. Până la faza penaltiului a făcut două greşeli mici şi nu m-am gândit să-l schimb. Până la urmă, la faza în care a fost dictată lovitura de pedeapsă putea fi oricare jucător în locul lui. Toţi suntem vinovaţi pentru eşec, nu Curteanu, Napoli sau arbitrul“, a mai spus tehnicianul italian.
La sosirea în Bănie, patronul Ştiinţei i-a băgat în şedinţă pe tehnicieni. Deşi era aproape ora 4 dimineaţa, Napoli, Gane şi capitanul Dorel Stoica a trebuit să-i dea explicaţii lui Mititelu. În cele din urmă, s-a decis ca măsurile să se ia după meciul de sâmbătă cu Poli Iaşi, ultimul din acest an, când, cel mai probabil, se va renunţa la unii dintre jucători.
„Nici în cel mai urât gând nu credeam în acest rezultat. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua. Penaltiul acela ne-a tăiat aripile, apoi am primit, la două minute, al doilea gol şi asta a fost. S-a dovedit că nu putem reveni niciodată după ce suntem conduşi. Toţi cei care am jucat suntem vinovaţi“, a fost concluzia lui Robert Săceanu. „Când iei două goluri în trei-patru minute, nu ştii ce să mai zici. Este al doilea meci pe care îl pierdem după ce conducem. Evoluăm bine, mai puţin 10-15 minute pe meci, şi pierdem. Aşa am făcut şi la Piatra Neamţ. Ne este ruşine, dar noi am dus echipa aici, noi o vom scoate. Nu se pune problema retrogradării, nu suntem noi cei mai proşti“, a spus Velcovici. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII