14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportÎncepe lupta cu granzii

Începe lupta cu granzii

După ce au pierdut puncte preţioase cu „U“ Cluj şi Oţelul pe final de meci, jucătorii Ştiinţei şi-au propus să nu mai repete în partidele viitoare greşelile făcute. Mai ales că îi aşteaptă jocuri cu adevărat dificile, cu granzii campionatului, echipe care pot specula la maximum erorile adversarului. În vederea meciului de mâine cu Poli Timişoara, Nicolo Napoli şi-a băgat elevii în cantonament de ieri, după ce duminică aceştia au efectuat un antrenament uşor, de recuperare.
Cu excepţia lui Andrei Ionescu, care a suferit o întindere musculară şi are nevoie de aproape zece zile de repaus, toţi ceilalţi componenţi ai lotului sunt valizi, pe lista tehnicianului italian intrând şi pedepsiţii Costea şi Stoianof, primul putând chiar reveni în primul unsprezece al Universităţii. Va fi o săptămână infernală pentru alb-albaştri, care primesc vizita lui Poli şi Dinamo (sâmbătă), eventuale eşecuri complicând şi mai mult situaţia echipei, ajunsă din nou în subsolul clasamentului. Şi cum după meciul cu „câinii“ urmează o deplasare dificilă în Ghencea, juveţii nu au altă variantă decât să obţină cât mai mult posibil din cele două dispute de pe „Ion Oblemenco“, ce se anunţă capitale.
„Dacă batem pe Poli Timişoara, nu este nici o surpriză. Echipele sunt de valori sensibil egale. Aţi văzut ce s-a întâmplat la Cluj, unde Universitatea a bătut pe Steaua. Orice rezultat este posibil, rămâne ca noi să eliminăm greşelile personale, să ne concentrăm şi totul va fi bine. Aş vrea ca miercuri să spargem gheaţa şi să terminăm victorioşi. Este o partidă importantă şi este momentul să ne unim forţele şi să scoatem un rezultat pozitiv“, a declarat ieri, pentru NewsIn, Mădălin Ciucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII