11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBoroiban promite goluri multe

Boroiban promite goluri multe

Cele trei vedete de la Caracal, Pasăre, Boroiban şi Sergiu Popescu, nu regretă că au ratat, în această vară, transferul la Universitatea Craiova. Boroiban vrea să marcheze cât mai multe goluri pentru CSM.

CSM Râmnicu Vâlcea i-a prezentat ieri pe cei trei fotbalişti aduşi pe ultima sută de metri de la FC Caracal: fundaşul Marius Pasăre, de 26 de ani, mijlocaşul Laurenţiu Boroiban, de 23 de ani, şi atacantul Sergiu Popescu, de 24 de ani. Cei trei joacă împreună de doi ani şi jumătate şi vor să facă treabă bună şi în Zăvoi. „Am fost luaţi şi noi prin surprindere de acest transfer. Vinerea trecută ne-am antrenat cu FC Caracal, iar peste câteva ore am fost anunţaţi că vom juca la CSM. Seara eram deja la Vâlcea şi sâmbătă dimineaţă la prezentarea lotului. Am semnat, dar nu ştiu exact dacă împrumut, cum s-a scris, sau definitiv. Tot ce ştiu este că trei ani vom fi la Râmnicu Vâlcea“, a spus bucureşteanul Marius Pasăre, fundaş dreapta, care va fi folosit cel mai probabil mijlocaş. Acesta a adăugat: „La Caracal am jucat pe toate posturile, portar mai trebuia să fiu. Ce mă va pune să joc domnul Bondrea asta voi juca“. Până acum, mijlocaşul Sergiu Popescu a fost „naşul“ formaţiei din Zăvoi, marcând în poarta vâlcenilor aproape la fiecare meci. „Aşa a fost să fie, am mai avut şi noroc. Oricum, golgheter va fi, probabil, Boroiban, el se agaţă cel mai bine de gol. Cred că-l vor iubi spectatorii“, a spus Sergiu Popescu.

„CSM nu e doar o rampă de lansare“

Cei trei jucători de la Caracal nu consideră CSM ca o rampă de lansare spre echipe din Liga I. „Ştiu că în această vară s-a discutat să fim transferaţi toţi trei la Universitatea Craiova, dar cluburile nu s-au înţeles. Nu consider că Vâlcea este doar o rampă de lansare spre echipe din Liga I. Eu am simţit şi la Caracal că puteam promova, dar nu aveam condiţiile necesare, aşa că de ce să nu ajungem cu CSM în Liga I? Eu spun că avem şanse mari“, a afirmat Pasăre. Laurenţiu Boroiban îşi declară şi el optimismul chiar dacă a auzit de „răutatea“ spectatorilor vâlceni: „Peste tot în Oltenia sunt spectatori răi, aşa e zona. Şi la Caracal era tot aşa, numai că erau mai puţini. Eu sper să-i mulţumim şi să nu ne înjure. Sper să dau cât mai multe goluri şi să fiu aplaudat“.
Comisia Centrală a Arbitrilor l-a desemnat pe bucureşteanul Mihai Ene pentru a conduce la centru meciul de debut al vâlcenilor contra Corvinului Hunedoara. La cele două linii vor fi Ion Olteanu (Bucureşti) şi Gabriel Stroe (Piteşti), iar observator din partea FRF este tot un bucureştean, Ion Cristea. În premieră, rezervă pentru central nu este un vâlcean, ci piteşteanul Mihai Ianovschi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII