11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportApe tulburi în Zăvoi

Ape tulburi în Zăvoi

Amical 

CSM Vâlcea         0
Petrolul Ploieşti         3
Stadion „Oltchim“, spectatori: 200.
Au marcat: Sagna ’11, ’25, Fl. Pârvu ’54.
CSM: Râmniceanu – Stanca, Vişa, Cilean, Cercel – Melcea, Therry, D. Şerban, Onofrei – Vidakovic, Dandea. Au mai jucat: Mindileac, Mocioacă, Trăistrau, Mandea, N. Popescu, Sima. Antrenor: Marian Bondrea.
Petrolul: Ionescu – Bogza, Noftitovici, Odoroabă, I. Costache – Cotan, G. Ghiţă, Fl. Pârvu, D. Stana – Sagna, Budescu. Au mai jucat: Panaite, Bâră, Minciună, Puchea, A. Alexandru, C. Gheorghe, Lupuţ. Antrenor: Octavian Grigore.
Au arbitrat: L. Mosor – S. Sima, A. Ionescu.

CSM a pierdut fără drept de apel în faţa Petrolului şi Bondrea se gândeşte cu groază la debutul campionatului, mai ales că obiectivul este îndrăzneţ. 

CSM Vâlcea s-a făcut de ruşine la meciul de prezentare a lotului, contra Petrolului Ploieşti. Cu o apărare fragilă, care a tremurat la fiecare atac al petroliştilor, şi cu un atac mort, formaţia din Zăvoi nu a avut nici măcar o ocazie clară de gol şi a trimis balonul o singură dată pe spaţiul porţii, când mai erau de jucat doar două minute. În aceste condiţii, Petrolul a avut parte de o partidă uşoară şi a punctat de trei ori, prin Sagna (’11, ’25) şi Fl. Pârvu (’54), fără să apese pe acceleraţie. Chiar dacă spunea că a terminat cu experimentele, tehnicianul craiovean, Marian Bondrea, a introdus în teren un unsprezece cu Dandea atacant şi Cilean fundaş central.
Pentru vâlceni urmează o săptămână plină de frământări şi apoi debutul în noul campionat, contra uneia dintre formaţiile puternice ale seriei a doua, Corvinul Hunedoara, iar „Profesorul“ este îngrijorat după prestaţia avută de elevii săi în partica cu Petrolul. „Multe nu se pot spune după o astfel de partidă. Nu am marcat, nu am avut ocazii, avem puţine soluţii şi în atac, şi în apărare. În partida de debut, cu hunedorenii, ne trebuie şi mult noroc pentru a ne impune“, a spus Bondrea.

Pasăre, Boroiban şi Sergiu Popescu au semnat cu Vâlcea

CSM Vâlcea a reuşit să dea lovitura pe piaţa transferurilor la nivelul Ligii a II-a, cu o săptămână înainte de debutul campionatului. După ce Mihai Lungan a decis să semneze cu gruparea din Zăvoi, alţi trei jucători de valoare s-au alăturat trupei antrenate de Bondrea. Este vorba despre vedetele celor de la FC Caracal, fundaşul Marius Pasăre, de 26 de ani, şi atacanţii Laurenţiu Boroiban, de 26 de ani, şi Sergiu Popescu, de 24 de ani. Cei trei fotbalişti au fost aduşi în Zăvoi sub formă de împrumut până în iarnă, CSM având apoi prima opţiune pentru un eventual transfer definitiv. „Ca nume, sunt fotbalişti buni şi sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. Este posibil să încep cu ei meciul din prima etapă, cu Corvinul. Voi decide după antrenamentele din această săptămână“, a punctat principalul vâlcenilor, Marian Bondrea.
CSM Vâlcea va aborda noua ediţie de campionat, care va debuta sâmbătă, cu următorul lot de jucători: portari – Adrian Rusandu, Marius Mindileac, Mihai Râmniceanu; fundaşi – Dumitru Stanca, Daniel Sima, Bogdan Vişa, Ionuţ Cercel, Marius Cumpănaşu, Mihai Pasăre, Irinel Ionescu, Bogdan Mocioacă, Ionuţ Cilean, Mihai Lungan; mijlocaşi – Iosif Melcea, Marius Onofrei, Therry Ekwalla, Alexandru Mandea, Alexandru Vlăduţi, Doru Şerban, Alexandru Dandea, Octavian Trăistaru, Nicu Popescu; atacanţi – Laurenţiu Boroiban, Nemanja Vidakovic, Sergiu Popescu, Igor Radovanovic, Lucian Zoicaş, Nelu Bucă. Antrenori: Marian Bondrea, Dumitru Teleşpan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS