11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInstrucţie cu electricienii

Instrucţie cu electricienii

Elevii lui Marian Bondrea s-au distrat cu gruparea judeţeană, iar astăzi vor ridica un pic ştacheta, municipalii urmând să întâlnească pe Internaţional Curtea de Argeş, care evoluează în Liga a III-a.

CSM Vâlcea a disputat marţi seară o nouă partidă de verificare, în compania formaţiei Hidroelectra Râmnicu Vâlcea, care activează în Liga a IV-a. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan nu au avut probleme în faţa electricienilor, de care au dispus, fără emoţii, cu 6-0, partidă în care s-a remarcat nou-venitul Bucă, autor a trei reuşite. Au mai marcat Şerban, Vlăduţi şi Trăistaru. Echipa olteană a folosit următorul unsprezece în disputa cu Hidroelectra: Jeremy Uhl – Sima, D. Şerban, Cilean, Moldovan – Cristopher, J. Pierre, Trăistaru, E. Popescu – Radovanovic, Bucă.

Azi cu Internaţional Curtea de Argeş

CSM va continua seria partidelor amicale astăzi, de la ora 18.00, formaţia din Zăvoi urmând să evolueze în deplasare, pe terenul echipei Internaţional Curtea de Argeş, patronată de omul de afaceri vâlcean Benone Lazăr. Vă reamintim că la gruparea gazdă a partidei, care va activa în Liga a III-a, alături de FC Oltchim, au plecat de la CSM o serie de titulari din campionatul trecut: Pampea, Dumitru, Budean şi Bier, alături de Ionuţ Murineanu, cel care dezertase de la Râmnicu Vâlcea după meciul din Cupa României, contra Rapidului. Craioveanul Marian Bondrea spune că nu s-a decis dacă îi va păstra în lot pe cei doi francezi şi pe american, pe care-i are în probe. „După partida amicală cu Progresul (mâine – n.r.), vom încerca să sudăm o echipă, iar după disputa de la Curtea de Argeş voi decide dacă toţi cei trei străini rămân sau nu la noi“, a punctat Bondrea.

Pampea, definitiv la Inter

Conducerile echipelor Internaţional Curtea de Argeş şi CSM Vâlcea s-au înţeles cu privire la transferul portarului Florin Pampea, care a fost cedat definitiv la gruparea argeşeană. „Este jucătorul lor de acum încolo. Internaţional va plăti 30.000 de euro pentru acest transfer“, a afirmat directorul grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu.
Oficialul vâlcean a vorbit şi despre negocierile dintre CSM şi investitorul italian care vrea să preia o parte din acţiunile grupării, afirmând că totul pare să fi intrat în impas. „Am avut discuţii numai prin intermediari. Italianul vrea minimum 50 la sută din acţiuni, noi nu suntem dispuşi să dăm mai mult de 49%. Vom vedea ce va mai fi, negocierile continuă, poate se vor finaliza“, a spus Verigeanu. În prezent, Primăria Râmnicu Vâlcea deţine pachetul majoritar, acţiuni mai având firma Urban.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS