11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGP, la un pas de turneul final

GP, la un pas de turneul final

Juniorii B (născuţi în 1991) de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” din Craiova au nevoie de un egal în ultimul meci al turneului semifinal de la Braşov, pentru a obţine calificarea în ultimul act al competiţiei.
Elevii lui Paul Răducan vor întâlni, astăzi, de la ora 11.30, formaţia-gazdă CSS Braşovia, într-un meci decisiv pentru stabilirea echipei care va merge la turneul final de la Mogoşoaia, din perioada 26-29 iunie.
Craiovenii au obţinut două victorii în primele partide, trecând la acelaşi scor, 2-0, de Steaua Bucureşti şi Gloria Buzău.
Golurile din partida cu Steaua au fost reuşite de Sava şi Filip, iar în meciul cu buzoienii pentru „şcolari“ au punctat Mladen şi Goge.
„Puteam să batem la diferenţe de scor mult mai mari, deşi echipele nu au fost deloc slabe, iar adversarii erau cu un an mai mare. Cu Steaua am ratat încă patru ocazii clare de gol, iar cu Buzău şapte-opt. Dar e bine şi aşa, pentru că ne-am păstrat golurile pentru meciul cu Braşovia, cel mai important. Dacă vom fi învinşi, toată munca se anulează“, a spus ieri antrenorul formaţiei de la Hanul Doctorului, Paul Răducan.
Echipa din Braşov a obţinut doar o victorie şi un egal şi numai în cazul unei victorii cu GP va merge la turneul final. Celelalte două formaţii prezente la turneul semifinal din Braşov, Steaua şi Gloria Buzău, nu mai au nici o şansă de calificare.
Pentru că ieri a fost pauză, juniorii craioveni au vizitat Poiana Braşov, pentru a se mai destinde.
La meciul de astăzi ei ar putea fi încurajaţi chiar de patronul şcolii, Gică Popescu. O calificare la turneul final al juniorilor B ar reprezenta o performanţă notabilă pentru şcoala de fotbal a „Baciului“, pentru că, după cum se ştie, campionatul naţional la juniori republicani A şi B este cel mai important şi cel mai dificil de câştigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS