14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPoli riscă să piardă la masa verde

Poli riscă să piardă la masa verde

Cu toate că primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF sancţiunea de a evolua două etape fără spectatori, iar Comisia de Apel i-a respins memoriul, clubul Poli Timişoara nu vrea să ţină cont de această hotărâre. Oficialii echipei au scos la vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea, reuşind să vândă 5.000 de tichete până ieri după-amiază. Cel care a dat tonul a fost preşedintele CA al grupării bănăţene, Marian Iancu. „Voi sta în tribună şi nu la lojă. Vreau să le arăt federalilor că sunt mai tare ca ei. Dacă arbitrii nu vor vrea să fluiere începutul de meci, am să aduc eu o brigadă şi voi juca un amical cu Universitatea. Ce se întâmplă la Poli e aceeaşi sfidare de care are parte acest club de la înfiinţare, de când are relaţii cu federaţia şi cu liga“, a spus Iancu.
Oficialii Ştiinţei au anunţat şi ei că vor să aibă suporterii aproape. „Avem reciprocitate cu Poli, iar 200 de suporteri craioveni vor lua loc pe stadionul din Timişoara. Clubul Universitatea Craiova a dat şi în scris la FRF că vrea ca acest joc să se dispute cu spectatori. Ne-am înţeles cu cei de la Poli să jucăm şi meci amical în cazul în care nu se va da drumul oficial la partidă“, a precizat directorul executiv al Ştiinţei, Ovidiu Costeşin.
În cazul în care pe stadionul „Dan Păltinişanu“ vor fi spectatori, Poli riscă să piardă la „masa verde“ meciul cu Universitatea, putând primi totodată şi alte sancţiuni mai drastice.
„Vor să permită accesul spectatorilor cu orice risc? Aşa ceva n-am mai auzit până acum. Arbitrul şi observatorul nu dau drumul la meci dacă nu sunt condiţiile regulamentare. Dacă nu se joacă, la Comisia de Disciplină se dă meci pierdut cu 3-0 şi pot primi şi alte sancţiuni. Dar cred că până la urmă vor reveni asupra acestei decizii, nu cred că vor risca şi alte sancţiuni“, a afirmat ieri Mircea Cezar Ionescu, directorul departamentului competiţii din cadrul LPF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU